Best Centers To Study Radiology In Helsinki Near Me

University of Helsinki SYNLAB Kamppi Pohjola Sairaala Helsinki SYNLAB Suomi

Business in Medical diagnostic imaging center:
ADD MY BUSINESS

1. University of Helsinki - Eteläinen suurpiiri

· 148 reviews

Yliopistonkatu 4, 00100 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

2. SYNLAB Kamppi - Eteläinen suurpiiri

Verified

Verified

· 34 reviews

Fredrikinkatu 48, 00100 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

3. Pohjola Sairaala Helsinki - Läntinen suurpiiri

· 63 reviews

Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
Pohjola Sairaala Helsinki: what do users think?
Matti Lahtinen: Itse lääkäriaseman lääkäreiden palvelut 10+, mutta laskutus hyvin epäselvä. Todella töykeä asiakaspalvelu, kun kysyy laskun sisällöstä.
N. N.: Puolison saatoin lääkäriin tänne, pihamaa ja portaat hurjassa kunnossa, siinä portaissa ihmiset liukasteli, jäätyneet eikä hiekkaa edes?? Maksaja olisi löytynyt kyllä läheltä jos tuossa kaatuu, vaarana vain aivovamma!
Michael Derry: My better half had some dental work done today here on the third floor at Ville Husa`s dental practise.Pihlajalinna claims to be one of Finland’s leading providers of social and healthcare services. We offer high quality social, health and wellbeing services at our private clinics, hospitals, dental clinics, fitness centres and housing services across Finland. We build services that focus on keeping people healthy. It is easier, more inexpensive and lighter for the body to keep a person healthy rather than cure an ill person.During her visit I enjoyed a short walk in the local park with sea views snow and ice and pleasant walks. Took a couple of photos of the imposing building where as well as the excellent private hospital there are many small businesses.There a number of car parks right beside the building but they were full and I had to wait for a slot to open up as cars pulled out regularly.
Natalja Eapost: super clinic...high level service...medical professionals...I had an operation on my hand, an associate professor of medical sciences - a doctor who knows his business ...physiotherapist - amazingly explains the loads of exercise ...everyone is tolerant, attentive ...I had the most pleasant impression, although I was so afraid of the operation ...you can get from the railway station by tram no. 10 to the final stop and immediately change to a minibus no. 10X and also to the final stop
Alex From: Hyvä lääkäri
jenni suominen: Aika varattu klo 10, siirretty asiakkaalle kertomatta 45min myöhemmäksi ja mitään ei voi muka tehdä. Todella epäystävällinen henkilökunta. Jatkossa toiselle yksityiselle.
VaDu: Todella hyvää, ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua koko pikkuhuopalahden yksiköltä. Polvileikkaus meni hyvin ja suunnitellusti jälkiohjeistus ja harjoitteet käytiin yhdessä ortopedin kanssa läpi, joka oli todella selkeää ja auttoi paljon. Erityis kiitokset Mikko ovaskalle, joka suoritti leikkauksen, sekä anestesialääkärille Ericille, jonka osaaminen huippuluokkaa, sekä huumorintaju vertaansa vailla. Iso kiitos :)
Jukka Kalliomäki: En ole koskaan aiemmin saanut millään lääkäriasemalla tai sairaalassa yhtä hyvää palvelua. Puolentoista tunnin aikana ehdin käydä kaksi kertaa lääkärillä ja lisäksi röntgenissä, magneettikuvauksissa sekä hoitajan luona rannetuen laitossa. Ja vielä llmoittautumistiskillä ennen jokaista. Kaikissa palvelu oli todella hyvää ja magneetin aikana odottavalle lapselleni tarjottiin jopa herkkuja luvallani. Lisäksi sain rannekirurgille ajan heti seuraavalle arkipäivälle. Upeaa palvelua kaikin puolin. Kiitos Pihlajalinna Pikku Huopalahden henkilökunnalle.
Joonas Ilomäki: Osaava ja mukava henkilökunta
Ripa: Harmi kun sai kaapattua Pohjola Sairaalan. Etenkin puhelinpalvelu ja nettisivut umpisurkeat. Jätin takaisinsoittopyynnön niin takaisin soitettiin kuuden tunnin päästä.
Pekka B: Minulle oli olkapääleikkaus ja seuraavat fyssarikäynnit kesällä 2020 Omasairaalassa. Erittäin asiantunteva lääkäri ja fyssari joka huomioi hyvin tavoitteeni kuntoutumisen osalta. Kuntoutumisen vaatimien omaehtoisten harjoitteiden ohjeet, ml. videolinkit, olivat tehokkaita ja olkapää tuli erinomaiseen kuntoon suunnitellussa aikataulussa. Palvelu oli tehokasta, nopeaa ja ystävällistä koko hoitoketjussa.
TUIJA: Hoitajat joka puolella ja joka pisteessä aivan ihania ja ystävällisiä.Lääkäri todella kiireinen, hätäinen, selvästikään ei työ kiinnostanut eivätkä oireeni pätkääkään. Kiire vain päästä asiakkaasta eroon. Empatiaa 0.Tympeä, ikävä kokemus.
Lissu Anttonen: Hyvää hoitoa
Ullis: Ystävän suosituksesta lähdimme hakemaan apua ortopedi Matti Suihkolta. Ikäihminen oli kaatunut ja kaatumisvammojen diagnoosin lisäksi Suihko paneutui myös kaatumisen aiheuttaneiden syiden selvittämiseen ja antoi lähetteen jatkotutkimuksiin. Erimomaista palvelua! Suurkiitos! Ilman epäilystä suosittelemme Pohjola Sairaalaa ja tätä ortopediä.
Lauri: Nopea ja mukava palvelu. Loistava henkilökunta. Suosittelen!
Hannu similä: Todella nopeaa toimintaa. Parissa päivässä (!) huippulääkärille, magneettiin ja fysioterapiaan.
Sirpa Saarinen: En voi suositella kenellekään. Täysin turha laitos. Julkisen puolen terveysasemillakin parempaa hoitoa ja ennen kaikkea kohtelua. Eräs ortopedi jopa sanoo, ettei heillä tehdä mitään leikkauksia
Aulikki Marjaana Muukka: Hyvää hoitoa ja palvelua saanut... käynnit 3x... Toimii....vahva suositus. Huippu lääkärit... Kuuntelun taito parasta...
Maria Borg: Erittäin asiantuntevaa ja todella ystävällistä palvelua. Selkäleikkaus 6.7.2021. Kivut jäi leikkauspöydälle. Suuri kiitos kaikille asiaani hoitaneille henkilöille.
Paula Sohlman: Tapaturma selässä töistä ja mahdollinen välilevyn pullistuma. Aika oli lääkärille klo 18. Klo 18 5ihmistä ennen mua otettiin vastaan ja pääsin lääkäriin 40min sovitusta ajasta. Pikainen tutkimus ,ei lähetystä magneetti kuviin kun ei hyödytä kuulemma vaikka olisi pullistuma. Lupasi kirjoittaa viikon saikkua. Ja todistuksessa on 8-13pvä. Eikös tuosta puutu päivä. Ei lähetettä fyssarille koska niin kipeä selkä vaikka pyysin että sitten kun akuutti kiputila olisi ohi. Kasa kipulääkkeitä ja kotiin mars. Kunnallisellakin saanut parempaa hoitoa...
Minna Virtanen: Pohjola sairaalan palvelu oli huippu luokkaa. Mutta jostain syystä Pohjola sovellus mikä laitetaan kännykkään ei toimi ja se Pohjola sovellus ei anna tunnistautua sisään .Ja siinä on todella pahasti vikaa ja se Vika pitää saada korjattua kun muuten ei näe omia ajanvaraus tietoja ja potilaskertomuksia.

4. SYNLAB Suomi - Läntinen suurpiiri

· 2 reviews

Kivihaantie 7, 00310 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

add a comment of centers to study radiology in Helsinki

Comment sent successfully! We will review it in the next few hours.


×
Deja aqui tu email para recibir nuestra newsletter semanal, llena de ofertas y novedades de tu ciudad
¡Gracias por suscribirte!