Best Clinics Dogs Helsinki Near Me

Eläinlääkäriasema Veteira Yliopistollinen eläinsairaala Omaeläinsairaala Mevet Omaeläinklinikka Eira

1. Eläinlääkäriasema Veteira - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 43 reviews

Merimiehenkatu 36 D, 00150 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

2. Yliopistollinen eläinsairaala - Viikin tiedepuisto

Verified

Verified

· 296 reviews

Koetilankuja 2, 00790 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
Yliopistollinen eläinsairaala: what do users think?
Minnakaisa Tuurala: Kiitos todella hyvästä hoidosta, Pinkin sappirakonpoistossa 💖
Tomi Paakkola: Asiantuntevaa ja mukavaa palvelua.
Olavi Kuusisto: Jonottaminen tuskaa menet 20:00 ja 1:30 asiaasi ei ole vielä hoidettu,kokoajan tulee "kiireempiä" potilaita edelle☹️☹️.On se kärsimystä eläimillekkin
Marko Koskela: Alma koira hoidettiin viimeisen päälle. 👍👍👍
Jouni V: Hyvää hoitoa, parhaat edellytykset ja tieto lemmikkieläimen hoitoon
Miika Kukkonen (Claymohre): Olen käynyt täällä vain päivystyksellisistä syistä. Ammattitaito on henkilökunnalla korkea, kuten kaikkialla Suomessa eläinten hoidossa. Eläinpotilaat kohdataan oikein lämpimästi ja hyvin. Omistajaa välttämättä ei ehkä ihan samalla tavalla osata kohdata. Viimeksi täällä käydessä koiran terveyden takia, otettiin asia lopettamisesta aika raa'asti esille. Mutta tukivat päätöksen tekemisessä ja kun aika tuli, tuettiin sekä koiraa ja omistajia kohtaan.Koska päivystys, on aika varmasti varauduttava jonottamiseen ja odottamiseen. Kuten ihmisilläkin.
Maria Hyvakka: Mukavat maisemat ja varmaan voi käydä myös katsomassa siinä yliopiston alueella muita eläimiä, ihan kuin maalilla olisi.
tipeko68: Kävin täällä tutkimuksissa kun jalka vähän aristaa kävellessä. Palvelu oli aluksi nopeaa eli ei ollut jonoa ollenkaan. Sitten menikin odotteluksi tässä pikku kopissa. Yli kaksi tuntia himmailtiin kunnes lekuri tuli valmiin lapun kanssa. Määräsi tulehdus- ja kipulääkettä, että mun elämän laatu kohenee. Hintaa tälle käynnille tuli 148euroa. Ei tuu kela vähennyksiä. Ja määrätyt lääkkeet vielä lisäsi yli satasen. Isäntä vähän nieleskeli kassalla. Palvelu oli yo-sairaala ystävällistä vaikkakin vähän hitaanpuoleista. Kuinkahan kauan täällä joutuu venttailemaan ruuhka-aikoina. Nyt tosiaan vain yksi aula-asiakas meidän lisäksi tullessa.
Elisa Vuori: Fyssari oli oikein taitava käsittelemään koiraani ja ystävällinen.
Tuomas Kokkonen: 5 tuntia odottelin, että koirani haljenneelle kynnelle tehtäisiin jotain ja pienempiä vaivoja kartoittivat ennen meitä ja kun olin lähdössä pois meidät otettiin toimenpidehuoneeseen ja pienen kopeloinnin jälkeen sanottiin että lääkäri tulee katsomaan. Odotettiin huoneessa tunti ja vasta kyselyiden jälkeen meille kerrottiin, että työjärjestys on nyt muuttunut ja joudutaan vielä odottamaan. Käveltiin pois, eikä kyllä ikinä enää ainakaan päivystykseen...
Nonotlikethat XOXO: Veimme rakkaan koiran viimeiselle matkalle. Henkilökunta ei olisi voinut olla ystävällisempi ja toimenpide kivuttomampi. Kiitos.
Julia Heikari: Jonotusaika oli pitkä, mutta se on ymmärrettävää kun oli ilmeisesti paljon akuutteja tapauksia ja oma ei ollut niin kiireellinen. Henkilökunta oli ihana, ystävällinen kohteli koiraani todella hyvin. Ammattitaitoinen henkilökunta joka todella välittää potilaistaan ❤️
Aki Hohkuri: Ystävällinen palvelu
tino hagert: Kallis paikka mutta hyvä
Maria Niskanen: Ammattitaitoinen henkilökunta. Koira otettiin hyvin vastaan ja kaikki selitettiin hyvin.
K K K: Erittäin hyvä palvelu anestesia asiassa, huomaavainen ja ystävällinen henkilökunta... 👍
Matti Koljonen: Täydellistä osaamista
Marja-Terttu Ojala: Ystävällinen henkilökunta , mutta hinnat nousseet aivan liikaa
Emil Marjo: Pari kertaa ollaan oltu kisun kanssa päivystyksessä. Näillä kerroilla kaikki mennyt hyvin ja paikan päällä ollaan oltu ystävällisiä ja osaavia, mutta äsken ajanvarausta yrittäessäni tehdä puhelimitse, puhelimeen vastannut henkilö tuntui todella kärsimättömältä ja vastaili töykeästi. Aika jäi varaamatta. Varsin ikävä kokemus.
Didar Sointu: Vein 14 vuotiaan koirani päivystykseen turvonneen rauhasen takia. Aivan todella ihanasti ELL Pylkkänen kohteli meidän pientä sisupussia joka ei voi sietää lääkäri käyntejä. Tästä lääkäristä huokui eläimistä välittäminen ja teki kaiken jottei koirani stressaisi liikaa. Aivan todella ihana asenne stessaantuneen koiran hoitoon ja koiran voinnista huolestuneen omistajaan ❤️
Saffé: Erittäin hyvä ja ystävällinen palvelu!

3. Omaeläinsairaala Mevet - Läntinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 614 reviews

Höyläämötie 5, 00380 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
Omaeläinsairaala Mevet: what do users think?
Anu: Aina hyvä, osaava ja ystävällinen palvelu.
Henri P: Huippu ystävällinen palvelu
Jari Pikkupirtti: Aina on saatu apua kun sitä on tarvittu
Juunas Talvitie: Helppo saapua ja asioida. Tunnelma puuttui.
Jan Bechstein: Our cat was suddenly ill and had to be euthanized, but they were very professional, friendly, caring and respectful.
Sofie Toikka: Olin varannut ajan netistä koiranpennulleni, ja paikalle päästyämme meidät käännytettiin pois koirani tulomaan vuoksi. Missään heidän sivuillaan tai varauksen yhteydessä ei ilmoiteta, että he eivät ota tuontikoiria tietyin oirein vastaan. Tämä tuhlasi paljon aikaa, jonka olisin voinut käyttää koiralleni hoidon saamiseen paikassa missä hänet otetaan vastaan. Olin hyvin pettynyt tapaan, jolla tilanne hoidettiin.Lähetin asiakaspalautetta myös sähköpostitse, kuukauden sisällä ei siihen ole vastattu :)
Jonne Juusela: Ystävällinen palvelu ja hyvin osaavat eläinlääkärit.
Salla K: Kiitos asiantuntevasta hoidosta ja nopeasta palvelusta ja vielä päivystysaikaan! Sain selkeät hoito-ohjeet ja kuinka toimia tulevaisuudessa hätätilanteessa. Minulle suositeltiin toisessa paikassa operaatiota, mikä olisi todennäköisesti maksanut päivystysaikaan paljon, mutta täällä minulle perusteltiin sen olevan lemmikkini tilanteessa täysin tarpeeton. Tuli olo, että täällä ajatellaan toimenpiteiden todellista tarvetta ja tieteellistä perustetta ennemmin kuin tehtäisiin tarpeettomasti mitä sattuu.
Leena Glans: Voi miten on Mevetistä enään vain varjo ja vanhan kuvat jäljellä. Ei enään sinne.
Mikko: Erittäin hyvää hoitoa ja palvelua! 5/5
Elisa Vuori: Ottavat vastaan eutanasian tarpeessa olevia luonnonvaraisia eläimiä. Kiitos siitä!
Jenni Immonen: Päivystyksessä ei tarvinnut jonottaa kivuista kärsivän vakavasti loukkaantuneen kissan kanssa, ammattitaitoinen ja empaattinen henkilökunta. Kissani viimeinen matka sai rauhallisen pois pääsyn kissojen taivaaseen 💔😿❤️
A Y: Hohhoi jokohan sitä kohta ois oman kissan vuoro saada hoitoa. Jos tästä pitää maksaa näin sunnuntain takia x2 niin olettaisin että ois sitten resursseja tarpeeksi. Ja jos/kun odotus kestää tunteja (kissan ollessa eri huoneessa kuin itse) niin ois kiva että asiakasta ees tiedotettaisiin missä mennään. Nyt vaan ynseä vastaus kysyttäessä että "ei sillä varmaan mitään hätää ole" ja silmienpyörittelyä.
Oskari Jäntti: Amazing service, even during a Friday rush-hours the doctors and nurses were patient, kind, professional and efficient. In and out in 1,5 hours. Our bunny got the medication and checkups they needed. Can recommend.
Jarmo Kortelainen: Asiantunteva ja hyvä palvelu. Kissoille oma odotustila
Heidi L: Erittäin asianmukaista ja välittävää palvelua lemmikkien hyväksi.
Kerstin Kosk: Sakligt bemötande och kunnig personal. Parkeringsplatserna är ett stort plus! 👍👍👍
Nina: Kallis mutta hyvä ja asiantunteva moderni paikka.
Jari Santanen: No vaikea sanoa näin eka käyntikerran jälkeen mitään muuta kuin ,että odotusaika lääkärin vastaanotolle pääsyyn turhan pitkä.
Merja Lumme: Valitettavasti laatu vaihtelee eläinlääkärin mukaan etkä välttämättä tiedä mitä saat. Harmi, ennen oli kaikki paremmin. En viitsi julkisesti asiakaskokemustani jakaa, se ei ole hyvä.
Petteri Taipale: Päivystysaika, "Nila" puntarin kautta ja tiedot ensin tiskille, sen jälkeen odottelua vain 4-5min ja homma käyntiin. Mukava eläinlääkäri selitti kaikki selkeästi.Asiakaspalvelu myös mukavaa ja kun oli laskun aika, niin sekin oli hämmästyttävän edukas. Myös Agrian suorakorvaus toimii, mikä ei kaikissa eläinlääkäriasemissa ole mahdollista."Itse" olen ollut asiakas yli 25 vuotta ja käyn kyllä edelleen

4. Omaeläinklinikka Eira - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 89 reviews

Telakkakatu 3, 00150 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
Omaeläinklinikka Eira: what do users think?
Eduardo Hernández: Super professional
Meri-Tuuli Porras: Olimme kissan silmätulehduksen vuoksi kyseisellä klinikalla. Ammattitaitoista, empaattista henkilökuntaa. Suosittelen lämpimästi.
Harri Ruokokoski-Augustyn: Erinomainen ja osaava lääkäri, ystävällinen palvelu.
Leo Korhonen: Vuosia koiramme kanssa täällä asiakkaana. Ainoa paikka johon koiramme todella haluaa tulla mielellään . Aina ystävällinen palvelu koiraa kohtaan toki meillekkin. Suosittelen kyllä. Ainoa miinus on ettei autolle tahdo löytää parkkipaikkaa. Sophielle täysi kymppi.
Tony S.: Hyvä palvelu
Janika Korte: Erittäin ystävällistä ja ammattimaista palvelua. Jälkihoito-ohjeet todella selvät. Kiitos!
Piia Collan: Käskettiin tuoda koiran pissanäyte reilun viikon päästä käynnistä jolloin katsotaan sitten tulokset ja jos on jotakin mietitään jatkohoito samantein. Ei kuulemma tarvinnut varata aikaa. Ajettiin Vääksystä asti paikalle tänään todetaksemme että klinikka oli kiinni ja vain ajanvarauspotilaat otetaan vastaan. Koputtelin ja soittelin kelloa 20 minuuttia. Puhelu yhdistyi vaihteeseen. Eirasta en saanut ketään kiinni. Näyte vietiin lopulta Pitäjänmäen Mevet:n jossa ei kuitenkaan ollut mahdollisuutta ell vastaanotolle. Emme jääneet päivystykseen. Odotamme näytteen tulokset ja ilmeisesti varaamme uuden ajan (toiseen paikkaan kylläkin) jos näytteestä jotain ilmenee. Tämä ei ollut millään tasolla positiivinen kokemus.
Karim Aissa Baccouche: Our dog loves this place. Really friendly personnel.
Anni Mylläri: Ihanan asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. ❤
Tina I. Nunn: Klinikka on siisti ja valoisa. Pikku koiramme sai pätevää ja ystävällistä hoitoa täällä. Jatkohoidon neuvot olivat käytännölliset, helpot ja selkeät. Suosittelen lämpimästi!
Erkki Jokinen: Lääkäri asiallinen. Anaalirauhasten puhdistus yli 300 €. Täysin ryöstörahastusta. Viimeinen kerta.
Eveliina Wahlfors: Kissamme viimeinen matka hoidettiin hyvin ja hienotunteisesti. Toimenpide selitettiin alusta loppuun ja kissan luo sai lopuksi jäädä niin pitkäksi aikaa, kun itse halusi. Kivat hoitajat ja lääkäri.
Ashhh Kashh: Best place I’ve ever been to.
Toni Salo: Loistava palvelu, ollaan käyty 2 eri koiran kanssa useampi vuosi, ei todellakaan voi valittaa mistään ja mieletön henkilökunta, vahva suositus tälle porukalle ja paikalle👍
Jouko Aarnio: Erittäin hyvä palvelu.
Eero Mikkola: Erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua koiralle ja isännälle myöd
Kimmo Elopuro: Erinomainen ja nopea palvelu!
Tiina Karvinen: Pääsee hyvin julkisilla. Ystävällinen ja huolehtiva palvelu.
Elmo Kuisma: Ainoa eläinlääkäri missä oli vapaita aikoja seuraavalle päivälle.Erittäin mukavat hoitajat ja lääkärit. Kaikki tervehti ja rapsutti meidän koiraa käynnin aikana.Saatiin hyvä nopea diagnoosi ja selvät hoito suunnitelmat.Toivottavasti ei tarvi mennä uudestaan, mutta jos ikinä sattuu jotain koiran kanssa valitsisin tämän eläinlääkärin!
Mia Malmi: Hyvä ammattimainen palvelu ja kohtuuhinnat.
Raija Kallasaari: Lemmikki meni lenkillä klinikan oven taakse. Olisiko saanut hyviä makupaloja, ehkä niin hyvä hoito.

add a comment of clinics dogs Helsinki

Comment sent successfully! We will review it in the next few hours.