Best Dental Implantology Courses Helsinki Near Me

1. Center of Dental Implants - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
13 reviews
new review
Center of Dental Implants
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Mariankatu 12, 00170 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 9AM Mon

Telephone: +358 40 0990750

Business type: Dental implants periodontist

Center of Dental Implants: what do users think?
Benjamin Yamin: Netissä oli tarjous hammas implantti 1100 e kun saavun since hinta nousee 2400
Anna M.: Kävin vain maksuttomassa implanttikonsultaatiossa. En voi kuvitellakaan käyväni Medidentissä missään varsinaisessa hoidossa, koska hampaistostani röntgenkuvan ottanut hoitaja pisti kuvaa ottaessaan suuhuni kätensä, joilla hän oli sitä ennen ehtinyt koskea jo ainakin pariin ovenkahvaan ja useampaan kuvaushuoneen laitteeseen. Hän ei siis koko aikana edes vaihtanut suojakäsineitä, jotka hänellä oli jo, kun hän tuli hakemaan minua odotustilasta, puhumattakaan käsien puhdistamisesta.Kun kerroin kyseiselle hoitajalle, että tilanne oli minusta epämukava, hän vastasi, että he käyttävät suojakäsineitä suojellakseen itseään. Se oli helppo uskoa, kun hetken päästä näin, ettei hammaslääkäri pitänyt potilastapaamisessa edes kirurgista suu-nenäsuojusta, vaikka tuolloin oli voimassa yleinen maskisuositus koronan takia (ja sillä suosituksellahan oli tarkoitus suojella toisia ihmisiä). Kun helpoissa perushygienia-asioissa lipsutaan, on vaikea luottaa isompien asioiden sujumiseen.
Ilkka Nuolivirta: Niin hyvä ettei sanotuksi saaOlen käynyt jo useamman vuoden ja tyytyväinen olen edelleenkin. Käyn jatkossakin vuositrain tarkastuksessa ja putsauksessa!😁
Johanna Rea H: Huipputyötä, suosittelen lämpimästi!
Irma Piki: Parasta palvelua mitä hammaslääkärissä olen saanut. Hoito nopeaa ja kivutonta hammasimlanttien laitossa. Hammaslääkäri pelkoiselle, selitetään mitä tehdään.Uudella tekniikalla laitetan hammasimplantit, ei ompeleita joka todella hyvä asia. Laitettiin 3 implanttia, aikaa meni alle 30 min, paperityön lisäksi.Toiminta rauhallista ja ammattitaitoista. Lämpimästi suosittelen Medidentiä ja erityiskiitokset hammaslääkäri Seppo Lindroosille ja hammashoitaja Heinille. Hyvä asia on myös mahdollisuus maksaa osissa eli jokaisella mahdollisuus hoitaa itselleen hyvät hampaat laadukkaasti.
Markku Syrjänen: Implantti alaleukaan yllättävän helposti. Vaikka etukäteen jännittikin. Mukava ja ammattitaitoinen hammaslääkäri. Positiivinen kokemus. Voin kyllä todellakin suositella. Edullinenkin vielä kaiken lisäksi!
Kristiina Ruuskanen: Huonoa palvelua, eikä uskota mitä asiakas kertoo, runnotaan vaan suuta eikä kerrota mitä tapahtuu. Todella pettynyt!
Ida Nevalainen: Parasta palvelua! Isot pisteet Medidentille sekä erityisesti Seppo Lindroosille. Toiveitasi kuunnellaan, ja olet koko ajan tietoinen mitä tehdään. Hammashoidossa koet olevasi hyvissä käsissä. Asiakaspalvelu parhaimmillaan, ja sovituista asioista pidetään kiinni. Hammaslaminaatit ylittivät kaikki odotukseni, ammattimaista jälkeä! Haluan myös mainita hygienisti Heinistä, joka yhdessä Sepon kanssa tekee yhteistyötä hammashoidon aikana. Molemmat saavat rauhallisen tunnelman, ja pienimmällekin hammaslääkäripelolle voi sanoa moikat. Kiitos.
Paula Viertola: Teetätin uudet etuhampaat Medidentin Seppo Lindroosilla. Kaikki sujui hyvin, vaikka kovasti jännittikin. Operaatio oli vaativa, koska yksi hammas oli 30 vuotta vanha implantti, johon tehtiin uusi kruunu. Seppo on mielestäni ammattitaitoinen ja miellyttävä lääkäri, hän saa asiakkaan olon rauhalliseksi ja luottavaiseksi. Sepon lisäksi hammashoitaja Heini on aivan super, erittäin miellyttävä ja osaava, oli turvallista olla, kun Heini koko ajan Sepon operoidessa suussani selosti, mitä milloinkin tehdään. Olen todella tyytyväinen ja jatkossakin heidän asiakkaansa. Sepon ja Heinin ansiosta uskallan nyt vapautuneesti hymyillä ja näyttää rohkeasti etuhampaani, joita olen hävennyt ja jotenkin peitellyt lähes 50 vuotta. Operaatio kannatti, vaikka se oli toki hintava, ihan mielenterveytyni vuoksi.
Kari Kinnunen: Minulle tehtiin 2 uutta hammasta, tulos on hyvä ja palvelu oli moitteetonta, suosittelen.
Miia Tervo: Turvallista ja erittäin korkeatasoista ammattitaitoa ja ystävällistä palvelua.

2. Jeevana Subasinghe Dentistry, Orthodontics, Dental Implants and Facial Aesthetics, Vaativa Oikomishoito, Vaativa Kirurgia, Vaativa Ienhoito, Hammasimplantit, Purenta hoito, Esteettinen hammashoito ja Invisalignhoito (kalvo oikomishoito) samalta hammaslääk - Eteläinen suurpiiri

VerifiedVerifiedProfile verified by owner today
4 reviews
new review
Jeevana Subasinghe Dentistry, Orthodontics, Dental Implants and Facial Aesthetics, Vaativa Oikomishoito, Vaativa Kirurgia, Vaativa Ienhoito, Hammasimplantit, Purenta hoito, Esteettinen hammashoito ja Invisalignhoito (kalvo oikomishoito) samalta hammaslääk
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Kalevankatu 4 A 3. kerros, 00100 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 8AM Mon

Telephone: +358 40 5282550

Business type: Dentist

3. Oral Hammaslääkärit Helsinki, Bulevardi - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
13 reviews
new review
Oral Hammaslääkärit Helsinki, Bulevardi
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Bulevardi 22 2. krs, 00120 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 8AM Mon

Telephone: +358 10 4003400

Business type: Dentist

Oral Hammaslääkärit Helsinki, Bulevardi: what do users think?
Boubakri Kamel: Aprés un petit accident que notre enfant l a eu avec son velo on a pris un rendez vous à 18,00h. une langue attente sans excuseon s adresse a l agent d accueil qui nous repond avec un temps froid que le docteur est occupé on s est pas quand il sera disponible. on dirait que c etais notre problem d etre venu a l heure prévue 18,00!!! apres une demi heure d attente on quitte por un autre docteur et l agent a l air tres contente de s avoir se debarrasser d un petit enfant accidente.a eviter manque de respect et de professionalisme.
Peiwen Li: Ala-arvoista palvelua Ritva Nevasteelta. Korjautin retetiokaareni hänen luonaan. Kaaren suoja hajosi alle 2 kuukaudessa.Tehdessäni reklamaatioa Nevaste soitti ja valitti minulle, kuinka vanha kaari on ja kuinka vaikea sitä on korjata. Hän ei oikeastaan olisi edes halunnut korjata sitä, mutta silti hän korjasi sitä ja laskutti minua siitä.Vetoessani kuluttajasuojeluun hän vastahakoisesti suostui korjaamaan sen, mutta ilman takuuta. Jos suoja hajoaa niin hän ei enää korjaa sitä. Suostuessani ehtoihin hän, kuitenkin vielä lisäsi että jos asia olisi hänestä kiinni niin hän ei korjaisi asiaa vaan antaisi sen mennä kuluttajasuojeluun. Siinä minulla kestäisi monta kuukautta tehdä valitus. Sovin, että tehdään niin sitten.Näin pikkumaista asennetta en ole koskaan kokenut millään alalla elämässäni. Valitin potilasasiamiehelle ja Nevaste otti yhteyttä sähköpostilla missä hän toisti ehtonsa ja valitti, kuinka vanhat retetiokaareni on ja korjauksella ei ole takuuta.Uudelleen valituksen jälkeen Oral suostui sentään palauttamaan rahat. Mitään muuta hyvitystä en ole saanut. Kaikesta jäi pahamieli ja 3 kuukautta tuhlattua aikaa.Suosittelen, että jokainen tarkistaa, että takuu on kaikissa Oralin ja ennen kaikkea Nevasteen hoidoissa.
Pasi Susipuro: When using private dental services, I've used Oral. Always fast bookings, friendly service, very professional staff. Simply nothing to complain.
Tomi Rosendahl: Menin vastaanotolle kovassa hammassäryssä pelkopotilaana ja minut vastaanotti aivan huippu hammaslääkäri Esa Bergqvist. Kerta käynnistä hänestä tuli vakituinen hammaslääkärini.
Leila Abiedat: My first and the best experience in Helsinki.You get great and fast service.The only disadvantage is that it's difficult to find the clinic
Aries Taba: I am very happy to treat my tooth in Oral. It is the best dental clinic I have ever seen! Because the doctor made a miracle for me. Actually, I had visited several doctors before (in Netherlands, Sweden..) and all of them told me same thing "we cannot repair your tooth"! But in Oral, she first informed me about the real situation and risk of treatment, then she began a most professional and accurate job and she saved my tooth. I have to appreciate her and I recommend the other patients to book appointments here. She is a the most skilled and also responsible for her patients.
pinja huju: jyrki törnwall ja hänen hoitajansa ovat aivan alansa huippua! He tekivät ikävästä kokemuksesta helpon, ja pitivät jopa kädestä kiinni kun pelotti. Kallista mutta mahtavaa palvelua😊
melek yağmur: I had my third wisdom tooth operation here. Since I had two hurtful operations in some other dental office (not oral) and generally afraid of needles, I was too scared. Suprisingly, the operation went so smooth and I had no paint at all. Dentist, Jyrki Törnwall, was so comforting and he informed me every step of procedure. A little bit pricy but 5 stars.
Sh Az: My experience in this clinic was great. The dentist and the assistant were really nice and professional. I highly recommend it :)
Leena Sallinen: Dentist 10, but the dentist has insufficient training.

4. Dental Mind Elevation Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
0 reviews
new review
Dental Mind Elevation Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Agricolankatu 2, 00530 Helsinki, Finland

Business type: Dentist

5. Hammaslääkäri Helsingin Hammassairaala Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
62 reviews
new review
Hammaslääkäri Helsingin Hammassairaala Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Kalevankatu 4 A 29 5. kerros, 00100 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 8AM Mon

Telephone: +358 9 607566

Business type: Dental clinic

Hammaslääkäri Helsingin Hammassairaala Oy: what do users think?
satu bennert: Tänään juurihoito. Puudutuspiikki ei tuntunut yhtään, hoito ei tuntunut yhtään. Ajattelin koko ajan omiani ihan rentona. Upea kokemus! Ammattinsa osaava hammaslääkäri Petrus selitti vaihtoehdot selkeästi ml. lentämiseen vaikutuksen. Täydellistä palvelua. Uusi aika varattu.
SamiSanteri87 zZProgamerZz Finnish KilleR 100-0: Tosi hyvä palvelu ja asiansa osaava henkilö oli kun kävin suuhygienistillä. Jäi hyvä fiilis, kiitos!
MAMA Saye: Olen nyt kaksi kertaa ollut hoidossa kyseisessä paikassa Helsingin kaupungin lähettämänä. Vastaanotto on ollut mitä miellyttävin ja hoito ihan super hienoa. On huomioitu pelokkuus,on vastattu useisiin kysynyksiin jne. TODELLA LÄMMIN SUOSITUS.
tj: Hammashoitajat hoitavat maksut kiireellä kesken operaatioiden ja tästä johtuen maksamisen kanssa hirveää säätöä (tähän meni 40 min operaation jälkeen), ja seuraavana päivänä laskutuksen henkilö soitteli tylyyn äänensävyyn, ikäänkuin itse asiakkaana olin tehnyt jonkin virheen. Lupasi palata asiaan mutta seuraavaksi tuli vain lasku postissa. Olen myös yrittänyt peruttaa aikaa puhelimitse, mutta ajanvarauksessa ei vastata puhelimeen.
Giorgi Kvatchadze: Horrible experience! I had to wait 3 weeks for the follow-up on my root canal treatment, which was done in a public clinic in Kamppi. They cancelled my appointment 10 minutes before the start (!!!), when I was already at the clinic, having taken the time off the work. The stated reason - 'The doctor did not show up'. And, somewhat cynically, they offered me another time slot in 3 weeks' time! Shameless!
Helto tk: Huonoa palveluaMaksuun liittyenEivät hoitaneet asiaa
Katariina: Paras hammaslääkäri missä olen ikinä käynyt, kiitos hammaslääkäri Olli Jaatinen.
Adriana Luna Gonzalez: Very bad experience, they left me with temporary filling for a whole month (that was not even covering well the tooth) just to charge one more appointment and procedures ... unnecessary suffering!
Gamer Girl Zassu: Ei vastata puheluihin eikä sähköposteihin.
Otto Saari: Tehokasta ja asiakkaan hyvinvointi huomioidaan!
Jenna Pyykkönen: Nopea ja hyvä palvelu
AlluG G: Hammaskiven poisto, toimenpide on epämiellyttävä mutta osaavan henkilökunnan käsittelyssä siedettävää. Kiitos.
Hannele Halonen: Erinomaisen rauhallinen hammaslääkäri, myös huumorintajuinen, helpotti jännitystäni. Hoitaja myös ammattilainen ja mukava. Tulen mielelläni toistekin.
Johan Brandt: Jatkohoito-ohjeet ja yhteystieto, mihin ottaa tarvittaessa yhteyttä puuttuvat. Klinikan numero ei vastaa normaalina ilmoitettuna aukioloaikana.
Teea Hakanpää: Erinomaista palvelua. Suosittelen.
J Äärilä: Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Ajanvaraus toimii hienosti.
Pia Pessi: Todella ammattitaitoista ja kokonaisvaltaista palvelua. Joustoa löytyi asiakkaan tarpeen mukaan.
Nico Hartto: Great and friendly service. Would recommend to anyone.
Ari Siitari: Erittäin ammattitaitoinen hammaslääkäri joka toimii ystävällisesti ja rauhallisesti. Pääsee nopeasti hoitoon ja saa sen palvelun mitä tarvitsee.
Jari Rusanen: Edelleen ammattitaitoinen ja viihtyisä. Jatkuva tietojärjestelmien vaihtaminen hidastaa varsinaista palvelua.
Riitta Puurtinen: Hyvä ja ystävällinen henkilökunta sekä hoito. Ajanvaraus nopeasti ja helposti netissä!

6. Providental Hammaslääkärit - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
36 reviews
new review
Providental Hammaslääkärit
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Kalevankatu 4 A, 00100 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 9AM Mon

Telephone: +358 9 62270770

Business type: Dental clinic

Providental Hammaslääkärit: what do users think?
Jaime Ysern: Professional and impeccable service. Thank you Dr. Thomas and the rest of the team!
D B: it's been a few months since my visit - everything is still good even though the problem was rather complicated. Big thanks to doctor Thomas!
Susanna Vilmusenaho: Thank you so much Dr. Jeevana. First of all I would like to point out my ENORMOUS dental fear since a decade. I had a root treatment at Providental done by Dr. Jeevana and he made me feel really comfortable. And with zero pain. He is highly professional and the best dentist I have ever visited at. He listens your worries and makes sure you feel as comfortable as possible. Now, I feel more confident than ever going for my next coming up treatment. My dental fear has been giving me a lot of stress and anxiety which I have been suffering a lot from. Can't recommend him enough. Thanks.
Serguei Zlenko: I can recommend Dr. Jeevana as one of the best dentists in Helsinki. He is an experienced and highly educated generalist - treatment, surgery, prosthetics. Both Finnish and patients from other countries turn to him. He is a recognized dentist both in Finland and in Norway, England, Switzerland.I was very pleased with the service and the cost of the treatment.
Olga Yartseva: I really liked the service, convenient location in the center. Dr. Jeevana is a true professional. Got my mouth in order. I thought I would need several specialists. Dr. Jeevana did everything himself. Fillings, crowns and orthodontics. He perfects your teeth like an artist. I am very satisfied. I recommend.
Mark C: Overall experience was great, very professional and informative. I will definitely return and recommend to my friends and colleagues. Thank you Dr. Thomas and staff.
Kah Ying Ng: Excellent service by Dr Thomas. Very patient and professional. I would highly recommend Providental.
Yuliya Zditovetskaya: My experience was very good.Real professionals with very kind, nice and emphatic attitude. I am very happy with result and wish them all the best !! :) thanks again!
Vita Chaus: The best dentists ever! I got the best experience with aestetic dentistry done by doctor Thomas. Great work, I am very happy and can smile again, showing my beautiful, shiny, healthy teeth! Thank you so much ❤
Hayk K: Let me begin this review saying that for years I have been suffering of dental phobia and I have been terribly afraid of going to the dentist.I finally decided to get my teeth checked and after some googling found Providental and put myself in Mr. Jeevana's chair.I can't recommend him enough. He made sure I was comfortable and explained everything he was doing. I sat on the chair sweating, anxious and scared. Halfway through the appointment I was relaxed and I felt zero pain.The best experience with a dentist I have had in my entire life. Thank you so much again!
Chris Sundén: Very nice and clean place.Thomas was excellent, speaks very good English for those who are in need of an English speaking dental professional in Helsinki.As someone who is very picky when it comes to the dentist, this place was great!
Pade Fin: I've been to Thomas for several years, I recommend it.Comprehensive service. Treated teeth as needed.Corrected old mistakes, crunching thing at night, a ceramic place and a dental implant coming. I wouldn't have gone without good care.
Ilari Tarvainen: A piece broke out of my tooth, but I found a free time at Providental without any difficulty. Jeevana took care of the split and the hole that was found at the same time, taking into account my fear of the dentist and pain. Thank you for the professional care and great customer service!
Leena Toivainen: Thomas Thottungal, a really pleasant and knowledgeable dentist. Thomas knows what he is doing and the end result is great. There is no rush when working, but calm and solid professional competence.I highly recommend!
Emma T: Jeevana has provided excellent care over the years. The most recent was a crown for a previously root treated tooth- the technology used to make the perfect tooth was very impressive.I would highly recommend his work as he has high level competence offering treatment in many specialty areas.
Terttu Teräväinen: My experience with basic dental care, teeth with a ceramic shell and getting a new prosthesis with all the related procedures; GREAT ! :-) Thomas is the Wizard! Deeply thanking Thomas and the assistants and wishing you a Merry Christmas!p.s. Our cooperation with Thomas will continue next year
Stewart Francis: Excellent experience. Jeevana was very professional and explained in details every step and it's objective through the procedure. Top notch service yet very affordable.
Laura Pulkki-Råback: Professional, tidy, committed to patient needs, yet affordable. Highly recommendable.
Maj Mikander: Proffsigt bemötande och bra service, även på svenska!
Katerina K: Hei, kävin teillä hampaiden tarkastuksessa torstaina 10.9. Minulla oli käytössä kaupungin kupongit. Olisin halunnut rauhassa miettiä ajanvarausta. Minulle sanottiin että jos et nyt heti varaa aikaa et saa kaupungin kuponkia käyttöön. Soitin terveyskeskukseen jossa kerrottiin ettei tämä pidä paikkaansa. Hirveä sekaannus ja en halua samaan paikkaan mennä.
Martina Volk: Thomas on todella hellävarainen hammaslääkäri. Sain laadukkaat kruunut 2 vkon sisään. Suosittelen tätä paikkaa ehdottomasti pelkopotilaille.

7. Teeth Landlord (Finland) LLC - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
new review
Teeth Landlord (Finland) LLC
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Elielinaukio 5, 00100 Helsinki, Finland

Business type: Dentist

8. Hygga - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
132 reviews
new review
Hygga
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Kampinkuja 2 C, 00100 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 8AM Mon

Telephone: +358 9 58400300

Business type: Dentist

9. Coronaria Hammasklinikka Tilkka - Läntinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
170 reviews
new review
Coronaria Hammasklinikka Tilkka
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Mannerheimintie 164, 00300 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 7:30AM Mon

Telephone: +358 10 197035

Business type: Dental clinic

10. Jori Vahter - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
new review
Jori Vahter
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Kalevankatu 3, 00100 Helsinki, Finland

Business type: Dentist

11. Hammaslääkäriasema Freda - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
new review
Hammaslääkäriasema Freda
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Fredrikinkatu 41 A 5, 00120 Helsinki, Finland

Telephone: +358 9 647355

Business type: Dentist

12. Hammaslääkäri Maria Sundberg - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
new review
Hammaslääkäri Maria Sundberg
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Simonkatu 8, 00100 Helsinki, Finland

Telephone: +358 10 4003340

Business type: Dentist

13. Hammaslääkärit Eteläranta 10 - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
11 reviews
new review
Hammaslääkärit Eteläranta 10
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Eteläranta 10, 00130 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 8AM Mon

Telephone: +358 10 3397040

Business type: Dental clinic

14. Hammaslääkäri Emma Esko - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
new review
Hammaslääkäri Emma Esko
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Mannerheimintie 5, 00100 Helsinki, Finland

Telephone: +358 9 4390250

Business type: Dentist

15. Suvi Lempiäinen - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
new review
Suvi Lempiäinen
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki, Finland

Telephone: +358 9 2600630

Business type: Dentist

16. Dentarium Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
1 reviews
new review
Dentarium Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Mikonkatu 8, 00100 Helsinki, Finland

Schedule: Opens at 10:00 AM

Telephone: +358 9 6221533

Business type: Dentist

17. Hammaslääkäri Paula Ohtamaa - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
new review
Hammaslääkäri Paula Ohtamaa
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Simonkatu 6, 00100 Helsinki, Finland

Telephone: +358 40 5464816

Business type: Dentist

18. KotiHammas Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
new review
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Laivakatu 3, 00150 Helsinki, Finland

Business type: Dentist

19. Straumann Suomi - Aviapoliksen suuralue

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
new review
Straumann Suomi
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Äyritie 12, 01510 Vantaa, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 8AM Mon

Telephone: +358 9 5658260

Business type: Dental supply store


add a comment of dental implantology courses Helsinki

Comment sent successfully! We will review it in the next few hours.