Best Divorce Lawyers Helsinki Near Me

1. Asianajotoimisto Kuusivaara Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
11 reviews
new review
Asianajotoimisto Kuusivaara Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Ruoholahdenranta 1, 00180 Helsinki, Finland

Schedule: Opens at 12:00 AM

Telephone: +358 9 7260078

Business type: Family law attorney

Asianajotoimisto Kuusivaara Oy: what do users think?
Jarkko Hyöppönen: Kuusivaara on puolustanut lainvastaisti toimivien perintäyhtiö Uuva Oy:n ja pysäköinninvalvontayhtiö Parkkipate Oy:n asiakkaaksi joutuneita erittäin menestyksekkäästi.Kohtuuhintainen ja asiaan perusteellisesti paneutuva asianajotoimisto.Suosittelen!
Tomi Roinila: Iso suositus kyseiselle firmalle ja erityisesti Jukka Muhoselle. Asiani hoidettiin vahvalla asiantuntemuksella ja omistautuneisuudella. Erityismainintana tälle firmalle voidaan antaa asiakaslähtöisyys ja joustavuus!
Kapa La: Iso suositus Jukka Muhoselle Kuusivaarasta, joka puolusti oikeuksiani yksityistä pysäköinninvalvontayritystä vastaan ansiokkaasti ja minut jatkuvasti ajan tasalla pitäen. Juttu voitettiin pitkälti asianajajan kokemuksen ja ammattitaidon ansiosta, yksin ei olisi ollut mahdollisuuksia.
Harri Virmakari: Hienosti hoidettu Parkki-Pate asia
Masa N: Viimeisen päälle hyvää työtä ja vankkaa kokemusta! Erittäin positiivinen käsitys jäi siitä tavasta, miten Jyrki asiat hoiti. Luottamuksen arvoinen asianajotoimisto!
Toni Uusitalo: Asiantuntevaa ja ammattitaitoista palvelua. Voin lämpimästi suositella.
Päivi Erkkilä: Positive:Professionalism,Quality
Joulupukki 2020: Huijari. Ei pidä lupauksia. En ainakaan luota. Yrittää mm. rahastaa huijaamalla!
Liina Pettai: Jyrki on asianajaja, jonka kanssa aina voitat! Jyrki tuntee tuomareiden henkeä, muun ammatitaidon lisäksi...
Rita Hast: Asia tuli hoidettua ammattitaidolla, vaikka välimatkaa oli n.1000km. Voin suositella tätä asianajotoimistoa!!
Kari Lampinen: Erittäin hienoa ja hyvää asiantuntevaa palvelua. Suosittelen!
Sari Nurmio-Varjonen: Erinomaista asiantuntemusta ja palvelua. 👍
Jarkko Kangas: Asiantuntevaa ja ammattitaitoista palvelua! Voimme suositella ehdottomasti!
Jarkko Nummelin: Asiantunteva ammattilainen.
Satu Mansikkamäki: Asiallista ja luotettavaa asianajopalvelua. Asiakasta kunnioittavaa ja asiantuntevaa. Olemme olleet tyytyväisiä ja Kuusivaara on hoitanut asiamme luottamuksellisesti. Kiitos!

2. Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy - Läntinen suurpiiri

VerifiedVerifiedProfile verified by owner today
15 reviews
new review
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Kauppalantie 44, 00320 Helsinki, Finland

Schedule: Open 24 hours

Telephone: +358 9 35407111

Business type: Attorney

Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy: what do users think?
Janne Immonen: Todella hyvää ja mukavaa palvelua asiakasjohtajalta!
Sami Leppänen: Minnan avuilla saatiin homma ratkaistua, erittäin hyvää palvelua ja olen todella kiitollinen avuista. En varmasti ikinä ole saanut näin hyvää asiakaspalvelua. Suosittelen kovasti!
Anssi Vuosalmi: Huippuhyvää ja osaavaa palvelua!
Tomi Paavola: Olen erittäin tyytyväinen palveluun! Yhteydenottoihin vastattiin ripeästi ja riita autokauppaa koskien saatiin selvitettyä hienosti saaduilla neuvoilla.Suuret kiitokset erityisesti Minna Pyykölälle mahtavasta palvelusta! Aivan huikea ammattitaito! Kokoajan oli selvät sävelet miten asia kannattaa hoitaa ja mitkä ovat oikeuteni. Suosittelen!
Casper Santelimaki: Tarvitsin autokauppariitoja hoitavan juristin näkemyksen etämyyntinä toteutetun autokaupan peruttamiseen liittyen. Minuun otettiin yhteyttä pian yhteydenottopyyntöni jälkeen, jonka jälkeen kävimme asian kyseisen juristin Minna Pyykölän kanssa läpi ja sain vahvistuksen näkemykselleni. Palvelu oli ammattitaitoista, nopeaa ja ystävällistä.
Mauri Lehtonen: Ei viitsitä vastata tiedusteluihin
Maria: Palvelu erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa! Heillä asiaan paneudutaan oikein kunnolla ja asiasi hoidetaan asianmukaisesti ja olet tietoinen kaikesta koko prosessin ajan. Saat tilanteeseesi maksuttoman alkuneuvonnan, aivan huippua! Autoriita- tilanteisiin aivan korvaamaton apu, voin vain lämpimästi suositella muillekin apua tarvitseville!
Suvi Qvist: Aivan mahtavaa palvelua asiakkaan etu edellä! Minnan avulla ja tuella meidän auto riita ratkesi ja auto saatiin kuntoon, vaikka oma usko olikin koetuksella. Ehdottomasti suosittelen Lakiasiaintoimisto Lehtosta apuun riita tilanteissa autokaupoilla!
tomi monter: Huippu palvelua. Suosittelen!
Sampsa Leivo: Jos voisi antaa 6 tähteä, niin antaisin ansaitusti. Jouduin autokaupan kanssa viallisesta juuri myydystä autosta riitelemään, sillä sieltä ei herunut osallistumista kuluihin eikä kaupan purkuun suostuttu. Otin heti yhteyttä Laki Lehtoseen, ja sain neuvoja siihen miten kirjoittaa sähköpostia liikkeelle, mitä kaikkea sanoa ja sisällyttää viesteihin sekä mitä vaatia. Ilman tätä apua asia tuskin olisi selvinnyt kannaltani ollenkaan kiitettävästi, mutta lakiavun turvin saatiin kauppa purettua ja liike hoitamaan lain mukaiset velvollisuutensa. Autokaupan kanssa kuluttajana riita-asiassa, tai missään kuluttajariita-asiassa kuluttajariitalautakunta ei ole todellakaan se taho, johon itse olen yhteydessä jatkossakaan, vaan Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy ja Minna Pyykölä. Kiitos vielä tuhannesti!
SuperTero: Hain apua vaikeaan autokaupan purkutilanteeseen. Autossa ilmeni vika 3 viikkoa/ 800 km kohdalla. Jouduin viemään asian KKV:lle ja sieltä tuli neuvo, että on kaupanpurun kriteerit olemassa. Autoliike ei siihen suostunut.Minnan ilmaisen neuvonnan perusteella sain kaupan purettua pienellä hinnanalennuksella. Vaikka harmittaa, että "hävisin" kaupoissa, niin asia saatiin ratkaistua paljon halvemmalla kuin mitä asianajajien sisällyttäminen prosessiin olisi maksanut.Voin suositella kuluttajia olemaan vaikean tilanteen tapahtuessa yhteydessä tähän lakiasiantoimistoon sekä suosittelen kuluttajia välttämään pieniä, epämääräisiä autoliikkeitä, jotka eivät hoida asioita kunnolla.
kirsi Härkönen: Suosittelen lämpimästi!3 viikkoa autokaupasta, autossa ilmeni mittava vika, korjaukset viivästyi, eikä kuitenkaan tullut lopulta kuntoon. Autoliike ei suostunut purkamaan kauppaa.Ilman Minnan neuvoja en olisi saanut autokauppaa purettua ja siten taloudellinen tappio olisi ollut huomattava.Palvelu oli asiantuntevaa, ystävällistä ja nopeaa.Ei voi muuta kun kiittää kaikesta! Loistavaa että tällaista apua on tarjolla!!
Linda Kokko: SUOSITTELEN EHDOTTOMASTI! Ensikontaktista lähtien ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Työvuorojen puitteissa hankalaa asioida virastoaikoina, mutta sähköpostiyhteys toimii ja erityiskiitokset Alestalolle joka oli tavoitettavissa puhelimitse myös virastoaikojen ulkopuolella.Ostin isosta vaihtoautoketjusta auton jossa ilmeni mittava moottoririkko noin kuukausi ostosta. Asiaa hoidettiin ensin kuluttajaneuvonnasta, mutta lopputulemaa ei tullut kun autoliike ei suostunut kaupanpurkuun ja lakkasi lopulta vastaamaan yhteydenottoihin kokonaan. Olin yhteydessä autokorjaamon suosituksesta Lakiasiantoimisto Lehtoseen ja kauppa saatiin heidän avullaan purettua.
Toni Pulkkinen: Autoriita myyjän kanssa päättyi haluttuun lopputulokseen. Oikein asiantunteva ja asiallinen palvelu. Myös asiakaspalvelun kannalta todella mahtava kokemus!
riku ahonen: Asiantuntevaa ja hyvää palvelua. Ilmaisella konsultoinnilla saatiin ratkaistua autokaupan riitatilanne, jossa autoliike vaati maksamaan kalliin remontin autoon. Erityiskiitos Anita Palosvirralle!
Harri Lahti: Heti otettiin asia tosissaan ja annettiin selkeät ja tähdelliset neuvot.sain kiistan ratkaistua autokaupan kanssa.mikä on jo aika saavutus.
Alisa Saarelainen: Täysi suositus minulta! En tiedä kuinka voisin tarpeeksi kiittää siitä avusta, jonka Viivi Paavilaiselta sain autoon liittyvässä kuukausia kestäneessä riidassa, jossa en enää päässyt vastapuolen yhteistyöhaluttomuuden vuoksi omin keinoin eteenpäin. Riita saatiin lopulta sovittua ilman oikeustoimia, joka oli valtava helpotus. Koko prosessin ajan kommunikointi oli selkeää ja joustavaa, minua informoitiin hyvin ja toiminta oli ammattimaista sekä asiantuntevaa. Tiedän jatkossakin, mihin olen yhteydessä jos tarve vaatii. Iso kiitos koko toimiston väelle ja iloista kevään tuloa.
Jenna Bahador: Sain nopeaa, ystävällistä ja hyvää palvelua asioidessani Lakiasiaintoimisto Lehtosen kanssa. Saamieni neuvojen avulla olin tietoinen oikeuksistani käytetyn auton ostajana ja kaupanpurun hakijana. Koin yhteydenpidon ja saamani palvelun asiakaslähtöisenä.
Mari Mitchell: Miljoonat kiitokset ja suosittelut Laki Lehtoselle, varsinkin Minna Pyykölälle. Sain todella asiantuntevaa ja hyvää palvelua. Jouduin ikävään tapaturmaan ja sitä seurasi pitkä ja hankala taistelu. Minna pysyi vierelläni muutaman kuukauden kestäneen matkan ajan, ystävällisesti ja selkeästi neuvoen.Suosittelen lämpimästi!
Jani Valtonen: Erittäin tyytyväinen. Riita autokaupan kanssa ratkesi hyvällä tavalla alta aikayksikön, kun otti Laki Lehtosen käyttöön. Todella asiantuntevaa ja mukavaa porukkaa + nopeeta toimintaa. Suosittelen vahvasti.
Jere Sirviö: Todella hyvää asiakaspalvelua, nopeasti, kattavasti ja selkokielellä jotta asiakaskin ymmärsi. Erityiskiitos Minnalle joka hoiti omaa asiaani, kiitos vielä kerran!

3. Asianajotoimisto Halonen Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
6 reviews
new review
Asianajotoimisto Halonen Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Erottajankatu 9, 00130 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 8:30AM Mon

Telephone: +358 9 6818980

Business type: Attorney

Asianajotoimisto Halonen Oy: what do users think?
Jorma Myller: Olen ollut Arin asiakkaana lähes 30 vuotta. Ari on hoitanut yrityksen ja omat asiat esimerkillisesti. Voin suositella.
Toni Lunden: Ok
martin entertaining: Hi I want to talk with any lawyer or agency’s consultant about visa for Finland can I get WhatsApp or e-mail no.
Nita Vihervuori: Täysin ala-arvoinen asiakkaan ja hänen asiansa kohtelu.
Lauri Leppäaho: Ammattilaisia
Marko Kaaja: Eohoo

4. Asianajotoimisto Advoline Oy - Helsinki - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
8 reviews
new review
Asianajotoimisto Advoline Oy - Helsinki
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Snellmaninkatu 25 A, 00170 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 8AM Mon

Telephone: +358 45 1300567

Business type: Attorney

Asianajotoimisto Advoline Oy - Helsinki: what do users think?
Eija Ebexi: Huippu hyvät asianajajat.
Teemu Toivanen: Ainakin minun juristi oli perfektionisti joka ei ensinnäkään tee yhtäkään kirjoitusvirhettä ja osasi kyllä lain kirjaimen täydellisesti, eikä myöskään luonut turhia odotuksia. Voitettiin juttu kaiken lisäksi
Vjaceslavs Anohins: Tatu Henriksson on korkea tasoinen ammatilainen ja osaava asianajaja.
Elina Myllymäki: Asiantuntevaa superpalvelua, suosittelen!
Jaakko Maijala: Naamakirja on rehellinen!
Mikko Klemola: Tasokasta ja asiakaskeskeistä palvelua myös virka-ajan ulkopuolella!
Jarkko Rajamäki: Asiansa osaava henkilöstö. Hommat toimi sovitusti.

5. Lakiasiaintoimisto LawMotion Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
new review
Lakiasiaintoimisto LawMotion Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Hietaniemenkatu 10 E 24, 00100 Helsinki, Finland

Telephone: +358 50 3839430

Business type: Legal services

6. Asianajotoimisto Impola Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
7 reviews
new review
Asianajotoimisto Impola Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Toinen linja 25, 00530 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 9AM Mon

Telephone: +358 10 2292190

Business type: Attorney

Asianajotoimisto Impola Oy: what do users think?
Antti Larvala: Asiantuntevaa palvelua
Verneri Impola: I love this place
Daniel Kislyuk: I went there to get an advice on immigration issues. In spite of the fact that their advice was "there is nothing we can recommend you to do in your situation, just re-apply" they didn't write this in an email, but had me come there and pay a full consultation fee. They didn't have a single successful case like mine, but still play as being great professionals. When asking them for advice always check beforehand- Is there anything non-obvious that can be done?- Did you have any successful experience with the similar cases?- Will there be a senior lawyer capable of giving a consultation?The guy I was talking to was very nice, but young and definitely not too experienced.

7. Asianajotoimisto Fredman & Månsson Oy - Vallila

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
4 reviews
new review
Asianajotoimisto Fredman & Månsson Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Hämeentie 68A, 00550 Helsinki, Finland

Telephone: +358 40 0464094

Business type: Attorney

8. Asianajotoimisto Krogerus Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
16 reviews
new review
Asianajotoimisto Krogerus Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Fabianinkatu 9, 00130 Helsinki, Finland

Telephone: +358 29 0006200

Business type: Law firm

9. Varatuomari Markku Salonen Lakiasiaintoimisto - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
3 reviews
new review
Varatuomari Markku Salonen Lakiasiaintoimisto
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Mannerheimintie 52, 00260 Helsinki, Finland

Telephone: +358 9 442722

Business type: Legal services

Varatuomari Markku Salonen Lakiasiaintoimisto: what do users think?
katja Karnavaara: Paras palvelu ja osaaminen !!!!

10. Asyl Law Männistö Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
3 reviews
new review
Asyl Law Männistö Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Eerikinkatu 48, 00180 Helsinki, Finland

Schedule: Open 24 hours

Telephone: +358 40 0216519

Business type: Attorney

11. Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
3 reviews
new review
Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Fabianinkatu 23, 00130 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 8:30AM Mon

Telephone: +358 9 4176030

Business type: Attorney

12. Borenius Attorneys Ltd - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
16 reviews
new review
Borenius Attorneys Ltd
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 8:30AM Mon

Telephone: +358 20 71333

Business type: Law firm

13. Asianajotoimisto White & Case Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
4 reviews
new review
Asianajotoimisto White & Case Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Aleksanterinkatu 44, 00100 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 8:30AM Mon

Telephone: +358 9 228641

Business type: Law firm

14. Lakitoimisto Nordic Law Oy Ab - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
2 reviews
new review
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Erottajankatu 5, 00130 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 9AM Mon

Telephone: +358 9 6829340

Business type: Legal services

15. Asianajotoimisto Waselius & Wist - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
2 reviews
new review
Asianajotoimisto Waselius & Wist
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Eteläesplanadi 24 A 4th Floor, 00130 Helsinki, Finland

Telephone: +358 9 6689520

Business type: Law firm

16. Mäkitalo Attorneys Ltd - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
2 reviews
new review
Mäkitalo Attorneys Ltd
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Eteläesplanadi 12, 00130 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 8AM Mon

Telephone: +358 9 6844410

Business type: Attorney

17. Advokatbyrå Reims & Co Ab - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
3 reviews
new review
Advokatbyrå Reims & Co Ab
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Aleksanterinkatu 15 B, 00100 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 8:30AM Mon

Telephone: +358 9 6220481

Business type: Law firm

18. Lexia Asianajotoimisto Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
6 reviews
new review
Lexia Asianajotoimisto Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Lönnrotinkatu 11, 00120 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 8AM Mon

Telephone: +358 10 4244200

Business type: Law firm

19. Asianajotoimisto Finsta Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
3 reviews
new review
Asianajotoimisto Finsta Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Fredrikinkatu 25, 00120 Helsinki, Finland

Telephone: +358 10 4704004

Business type: Law firm

20. Asianajotoimisto Heinonen & Co Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
1 reviews
new review
Asianajotoimisto Heinonen & Co Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Fabianinkatu 29 B, 00100 Helsinki, Finland

Telephone: +358 10 6841800

Business type: Law firm


add a comment of divorce lawyers Helsinki

Comment sent successfully! We will review it in the next few hours.