Best Endocrine In Helsinki Near Me

1. Lääkäriasema Femeda - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
1 reviews
new review
Lääkäriasema Femeda
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Kalevankatu 9a 3 krs, 00100 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 7:30PM

Telephone: +358 9 75101000

Business type: Obstetrician-gynecologist

2. Eira Hospital and Medical Centre - Eteläinen suurpiiri

VerifiedVerifiedProfile verified by owner today
18 reviews
new review
Eira Hospital and Medical Centre
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Laivurinkatu 29, 00150 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 8PM

Telephone: +358 9 1620570

Business type: Doctor

Eira Hospital and Medical Centre: what do users think?
E MC: Very substandard; also it appears that some doctors have not remained up-to date with most recent medicine.
Bella Izabella: En ole ollenkaan tyytyväinen, en odottanut, että tässä sairaalassa on niin kovia rajoja, jotka eivät kunnioita asiakasta, kun he ovat surussa.
Helena Sormunen: Asiantunteva,yksilöllinen hoito. Kaikinpuolin suositeltava.
sonja: Kävin elokuussa linssileikkauksessa ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Leikkauspäivänä kaikki meni todella hyvin, vaikka minua jännittikin aika tavalla. Henkilökunta osasi hienosti käsitellä jännitystäni, joka leikkaustilanteessa hävisikin, koska tunsin olevani osaavissa käsissä.Toipuminen tapahtui uskomattoman nopeasti eli leikkauspäivänä oli hieman sumeaa, mutta jo seuraavana päivänä kaikki oli todella kirkasta.Aivan uskomatonta, miten tuollaisella leikkauksella voi saada niin suuren muutoksen elämänlaatuun. Kävin eilen vielä jälkitarkastuksessa ja kaikki on hienosti.Voin todella lämpimästi suositella Eiran Sairaalaa ja silmäkirurgi Kirsi-Tiina Kukkosta.
Shanil Ajam: Oli tosi mukava henkilökunta ja lääkäriSuosittelen 🌺
Richmond Odei: The community was neat indeed.
jupe mielonen: Lääkitystä tarpeeksi, yöhoitaja "kata" ei tunnu ymmärtävän liikunnan merkitystä aineenvaihdunnalle, laksatiiveja yms.Löysin kuntoilumahdolllisuuden joka minulle luvattiin.. sittemmin evättiin.Jollekin omamieliipide tai pelkkä itsepäisyys on tärkeämpää kuin potilaan kokemus hyvinvoinnistaan, ensimmäinen norsunvittu tässä laiitoksessa.. hänellekin tulee antaa anteeksi koska öö.. opettelen kristillistä ymmärtämystä.Ei viittä tähteä koska ei ole seuraa ja hapan naamainen täti pätee.
Elisa Vaherno: Olen nyt joka päivä vatsakivuissa. nämä alkoivat joulun tienoilla ja tilanne pahentunut koko ajan eli jatkunut kuukausia. Olin varannut gastro ja kolonoskopia ajan yksityiseen Eiran lääkäriasemaan. Noudatin heidän kirjallisia suolentyhjennys ohjeita by the book kirjaimellisesti ja kysyin proaktiviisesti tarkennuksia. Suoli ei tyhjentynyt ohjeissa annetun aikataulun mukaan eli tutkimukseen mennessä vaan noin vuorokauden viiveellä. Yritin heti seuraavana päivänä varata uutta tutkimusaikaa heti mutta minut estettiin. Tässä paikassa se on potilaan vika jos aine ei toimi vaikka ohjeita on noudatettu kirjaimellisesti! Potilaanahan en voi muuta tehdä kuin noudattaa ohjeita. Soitin sinä yönä vielä päivystykseen ja kysyin mitä voin tehdä. Sain vastauksen että ei huolta sairaalassa on keinot tyhjentää suoli. No ei ollut. Eli potilaana proaktiviisesti tein kaikkeni. Kyseisen paikan ei varmasti missään nimessä kannata kehittää toimintoja tai oppia mistään mitään vaan toimia piittaamattomasti potilaita kohtaan.Tämä kyseinen lääkäriasema kehtaa vielä netissä mainostaa itseään näin:"PAIKKA, JOSSA SINUSTA VÄLITETÄÄN. OIKEASTI.Hyvän ja oikean hoidon saaminen on tärkeintä. Jos sen lisäksi saat yksilöllistä palvelua ja koet, että sinua kuunnellaan ja että sinusta välitetään, hoitokin tuntuu varmasti vielä paremmalta. Siihen me Eirassa pyrimme joka päivä."Todellisuudessa ei ole pöyristyttävämpää tapaa toimia kuin jättää sairas ihminen pulaan. Paikka ei ole asiakas/potilaslähtöinen, vaan support staff duunarilähtöinen. Tuon tarinan julki koska valheellisella brandilupauksella ei ole mitään arvoa kun todellisuus on täysin päinvastainen. Se on lähinnä vitsi. On parempi olla silloin lupaamatta mitään. Kannattaa siis valita joku toinen paikka jos haluaa saada potilaana ihmisarvoista kohtelua.Potilaan jatkuva kipu ei ole vitsi! Eväämällä pääsyn tutkimuksiin kyseinen paikka tietoisesti vaikuttaa myös potilasturvallisuuteen. En edelleen tiedä mikä on syynä joka päiväiseen vatsakipuun.Olen siellä nyt siis saanut leiman "hankala" potilas koska suolentyhjennysaine ei toiminut heidän ohjeistamassaan aikataulussa. Potilashan voi toimia vain annettujen ohjeiden mukaan. Normaalissa asiakaslähtöisessä paikassa missä potilaista todella välitetään annetaan uusi aika heti ja ajatellaan potilaskokemusta. Potilashan maksaa heille siitä! Yritin kolmeen eri kertaan varata uutta aikaa, eivät antaneet. Normaali ja potilaslähtöinen tapa toimia olisi antaa uudet ohjeet ja vaihtoehtoinen suolentyhjennysaine käyttöön ja pahoitella tilannetta.Laitoin kirjallista viestiä potilasssiamiehelle pari kolme viikkoa sitten, enpä vielä ole saanut vastausta tai edes kuittausta että viesti vastaanotettu.Tällä kyseisellä puljulla ei ole edes suojattua sähköpostia! EU:n lakisääteiset GDPR asiat siis hukassa myös.
Tiina Tamminen: Hyvä palvelu
Milla Maijala: Viisumia varten minun tarvitsi käydä lääkärintarkastuksessa ja labra testeissä Eiran lääkäriasemalla. Hoitohenkilökunta ja lääkäri olivat erittäin miellyttäviä ja tehokkaita työssään. Lääkärikäynti on kallis ja kun on viisumista kyse niin vastaukset tarvitaan nopeasti. Eiran sairaala käyttää laboratioriopalvelu Vitaa joka on todella hidas laboratorio. Verikokeista on mennyt 11 päivää eivätkä ole vieläkään tutkineet verinäytettä. Soitin laboratioroon tänään ja toivon että nyt vihdoin tutkivat testin ja laittavat vastaukset jotta voin varata ajan konsulaattiin. Eiran lääkäriaseman tulisi käyttää laboratoriota joka on nopea ja luotettava eikä tällaista ala-arvoista paikkaa.
Erika Finland: Detta sjukhus ledde till att jag nästan miste livet 2009. Jag var gravid och hade vakat i 6 dygn. ( nej, inte slumrat litegrann utan att MÄRKA.. (????).ibland till en stund som de ansåg på rådgivningen i Munksnäs..sov ej ALLS, inte EN halv sekund.Jag fick inte adekvat vård någonstans och jag kämpade för att mitt barn skulle överleva, själv var jag redan säker att jag inte skulle göra det.Tyvärr tror jag att jag idag skulle få ännu sämre vård på detta sjukhus. I Finland är det det det sista stället jag någonsin skulle besöka igen.Man DÖR ofta vid 10 dagars vakande. Jag hade ett litet barn i magen. Det var min mor som räddade mig och miste tålamodet och förde mig till en RIKTIG LÄKARE. Hon visste nog, som jobbat som specialsjuksköterska hela sitt liv på HYKS sedermera HUS. Jag blev genast intagen på kvinnokliniken med snabb remiss av denna äldre herreman på Dextra sjukhus. Han såg GENAST! allvaret. Genast! överlevde med hjälp av art han, efter att rådgivning, nattliga desperatbesök på Maria sjukhus, rådgivningens totala oförmåga atr se på något annat än mitt blodtryck. Men denna erfarna Läkare som var erfaren och inte rädd att ta totalansvar för situationen utan såg och hörde mig. För evigt tacksam ❤Men behöver du vård för något mera akut eller allvarligt, sök dig ALDRIG till detta sjukhus. ALDRIG.
Julia Frederick: Erinomaista asiakaspalvelua ja yhteistyötä sekä vastaanotosta, että lääkäriltä. Joustivat ja löysivät minulle sopivan ratkaisun hankalassa tilanteessa! Suurkiitos!!
John Pankakoski: The greatest healthcare experience I've had since moving here. The doctors and nurses were comforting through my eye procedure, much more than I had expected.
Päivi Voutilainen: Niin lähti lippaluomet. Kiitos leikkaavalle lääkärille, kuin myös hoitohenkilökunnalle.👍
N. N.: Voi olisipa kaikki sairaalat, lääkärit, hoitajat, vastaanottovirkailijat kuin tässä paikassa!Myös muiden potilaiden kanssa tulee heti yhteys ja juttua riittää. Harvoin pääsen tänne mutta aina on kohdeltu arvokkaasti ja inhimillisesti, lämmöllä.Kiitos Eiran sairaalan henkilökunta, ihan kaikki! 🌹
Gisela Domej: Yesss!! Super friendly and quick with everything. Services on the Internet, telephone and front desk work faster than I can think.To my big surprise the Neurologist speaks even German. Are they all so skilled over there?
Pekka Hepeli: Hyvin suorittivat leikkauksen mutta onhan sillä hintaa
Sasha Tråp: Morbidly overpriced as any private healthcare in Finland. But they do their job quickly and politely

3. Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Kamppi Helsinki - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
2 reviews
new review
Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Kamppi Helsinki
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Annankatu 32 2B kerros, 00100 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 8PM

Telephone: +358 10 3808000

Business type: Pediatrician

4. Docrates Syöpäsairaala - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
6 reviews
new review
Docrates Syöpäsairaala
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Saukonpaadenranta 2, 00180 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 6PM

Telephone: +358 10 7732050

Business type: Medical clinic

5. University of Helsinki - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
148 reviews
new review
University of Helsinki
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Yliopistonkatu 4, 00100 Helsinki, Finland

Telephone: +358 9 1911

Business type: University

University of Helsinki: what do users think?
Niko Nieminen: Tykkään Helsinnin yliopistosta hauaisinmennä uudellen
Emark Frude: Finlandiya'da okumak isteyen türk arkadaşlarla bazı tavsiyeler vermek istiyorum .Finlandiya üniversitelerine girmenin iki türlü yolu vardır.Birincisi SAT veya ACT olan sınavlar ve üzerine TOEFL'dır. Bazı okullarda TOEFL zorunluluğu yok . Bunu okulun e-mail adresine yazıp bakabilirsiniz.İkicisini ise ve benim de seçtiğim UAS sınavı.Amacınız mühendislik veya tecrübeye dayalı bir meslek ise , uygulamalı üniversiteler yani applied science tam size göredirFinlandiyan'nın kendi vatandaşlarına da eğer uygulamalı üniversitelere başvurmak isterse bu sınavla girerler. Mesela ben jyväskylä university of applied sciences üniversitesine başvuracağım. İnternette aratıp UAS sınavının detaylarını görebilirsiniz, matematik konuları bizim yks matematik yanında hiçbir, hatta çoğu sınavın komplesi bizim yks yanında neredeyse hiçbir. Bu sınava girmeden 3 veya 4 ay önce günde 2-3 saat çalışmayla rahatlıkla girersiniz . (İngilizce anlayabildiğinizi var sayıyorum). Bütün okulların neredeyse ücretleri 8 - 12 bin € arası değişir. Bazı okullarda ilk yıl için %40 , sonraki yıllarda notlarınızı yukarılarda tutmaya devam ederseniz %40 okul ücretinden muaf olursunuz. Benimde kendi deneyimlerime dayanarak , gerçekten gidilebilmesi kolay üniversitelerdir ki eğer dersleriniz de iyiyse. Önemli olan gerçekten bu ücretleri karşılayabilecek paranız olmasıdır. Finlandiya diğer ülkelere kıyasla gerçekten çok düşük ücretler talep etmektedir hatta Avrupa Birliği içerisindeki bir ülkeden geliyorsanız bedavadır.Geri kalan ders veya dil öğrenme sadece sizin Disiplin, istek ve inancınıza bağlıdır. Ondan sonra kalacağınız yer ve eşyalar , konsolukla görüşme , bazı banka hesaplarına para gönderme (immig Finland yazarsanız çok daha detaylı bilgi edinebilirsiniz) ve en güzel yeri olan uçak bileti. Umarım istediğiniz yerde olursunuz. Okudunuz için teşekkür ederim.
Eli V: Hyvä
Aiden Pearce: Extremely woke university where free speech is pretty much dead
Iman Baramaki: The best place to study!
Johannes Honkasalo: Yliarvostettu.
TR4SPY ABLE: How come Greta Thunberg received a doctorate without studying a thing? Did she paid a decent amount towards University renovations? Nice joke. Here comes the credibility of the University down the drain. Is it an educational institution anymore?
Michael Henry: No credibility for giving non educated, unworthy honourary degrees to Thunberg.
Krzysztof Czapliński: You lost credability for giving greta honori scausa...
Niloy Majumder: জায়গা আমার থেকে অনেক অনেক ভালো লাগছে
Alex Butenko: Nice and very quiet place😁 What would you expect from a library?🤪 But also a good place to make a photo shoot👍
MOHANCHELAKKARA PHOTOGRAPHY: Any mallus here..?...pls review this place
Karol Cichocki: Finnland Universität
Azim AB DU LL AH: ♥️♥️♥️
A V: Great university!
cazulzz: My boi Juhana said the snus gang is amazing and that it is a great school when it comes to clubing. As Juhana said it is the T2 of Finland, his favorite club in Nagoya, Japan. 10/10 would recommend this school for education and the atmosphere.
Timo Karppinen: Loistava paikka, miellyttävä henkilökunta.Suosittelen makee sisäpiha varsinkin kesällä.
Pertti Pyhtilä: The best university in Finland since 1640!
Petteri Kolmonen: Overall, the University of Helsinki is a very good place to study.
J Vuorela: Well, what can be said about this other than praise
Flor LO: Рідний будинок

6. Lääkärikeskus Aava Helsinki Kamppi - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
53 reviews
new review
Lääkärikeskus Aava Helsinki Kamppi
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Annankatu 32, 00100 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 9PM

Telephone: +358 10 3803838

Business type: Doctor

7. Park Hospital - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
43 reviews
new review
Park Hospital
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Stenbäckinkatu 11, 00290 Helsinki, Finland

Telephone: +358 9 4711

Business type: Hospital

8. Orton Oy - Läntinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
33 reviews
new review
Orton Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 6PM

Telephone: +358 9 47482705

Business type: Private hospital

Orton Oy: what do users think?
Riikka Heinänen FIN: Toimintaterapeutin vastaanotolla, painevaate (Lymed) selvityksessä. Erinomaista ammattitaitoa.
Reijo Tuori: Sain fysioterapeutti Petri Saloselta selkäkipuja helpottavaa hierontaa. Hän lupautui myös pyytämään talon lääkäriltä kipulääkereseptiä. Huolenpito todella kiitettävää, sillä seuraavana aamuna Petri soitti ja kysyi vointiani. Häneltä järjestyi myös uusi aika, niin että pääsen kuntoon ennen ruskaretkelle lähtöä.Suosittelen lämpimästi: tehokasta ja ammattimaista hoitoa. Kiitos!!
Mande: Ei valittamista. Ripeää toimintaa vast.otolla. Lisäksi samalla käynnillä lab ja rtg. Ystävällinen henkilökunta. Asiantunteva ortopedi T. Karila. Suosittelen.
Harri Naakka: Käyty on, tuloksia hitaasti.
Marika Nuutinen-Virtanen: Tri Ville Puiston vastaanotto. Ortopedi, erityisesti selkä potilaat. Luja luottamus tähän lääkäriin. Suosittelen
Eero Karvinen: Asiallinen ja yksilöllinen asiakaspalvelu. Ainoa asema jossa lääkäri selvitti johdonmukaisesti potilaalle kipuun johtavia mekanismeja. Tämä tapahtui 1,5 vuotta kivun alkamisen jälkeen. On syytä olettaa kivun katoavan ohjeiden toteuttamisen avulla. Tästä suurkiitos lääkärille, joka paneutui potilaan vaivaan huolellisesti ja otti potilaan asian hoitaakseen. KIITOS!
Aleksander S: Kuukaudesta toiseen käymme täällä, mutta toiminta senkus vaan jatkuueikä luvattua purkua näy! Milloinko tämä kohde puretaan?Plussaa näyttävästä natsihenkisestä pihavalaistuksesta
Harry Korventaus: Olen kolme vuotta odottanut lähetettäväenkä ole saanut . Olisi kroonisen kivun hoito helpompaa , jos kuuntelisivat asiakasta ja hänen kipu tilaansa .
Suzanita Rossi: Ihana💖 erikoislääkäri minulla, erittäin hyvä mm. osaaminen ☆☆☆☆☆. Puhelinpalvelussa ja 1 erityislääkäri magneettikuvauksessa voisi panostaa paljon enemmän ystävällisyyteen☆.
Anni Aavakoski: Siisti fiksu sairaala. Pysäköinti paikkoja todella rajatusti. Sujuvaa ja toimivaa hoitoa.Opasteet ja kyltit voisivat olla hieman selkeämmät mutta henkilökunta neuvoi kyllä ansiokkaasti.
Kae Toivane: Tänään vaimon käynti ortopedillä, kipujen vuoksi. Vaimo hyvin harmissaan koska jo kolmas kerta puolen vuoden aikana samalla läkärillä. Lääkäri ei ole viitsinyt yhtään tutustua asiakkaan sairaushistoriaan,vaan joka kerta kuin tulisi ensimmäistä kertaa vastaanotolle. Kyselee vanhojen arpien historiaa joka kerta. Ei meinaa löytää viimeksi otettuja röngenkuvia koneelta. Katselee jotain 1,5 v. Vanhoja ja väittää viimeiseksi kuviksi. Ovatkohan liian monessa " yrityksessä" mukana, etteivät enään välitä mikä on potilas-suhde. Mitä merkitsee asiakkaalle?Valitettavasti kaikki ihmiset eivät ole kovia valittamaan kivuistaan ja käy kuukausittain valiittamassa ja tuomassa rahaa. Vaimoni on mennyt pienestä lapsesta saakka sinnillä. Ei ole halunnut näytellä kipuja/ vammojansa. On halunnut olla niin kuin muutkin.Eli ei osaa valittaa. Me lähimmäiset tiedämme, että kun hän vain menee ja on sulkeutunut, tiedämme mistä johtuu. Kaikille lääkäreille tiedoksi. Tutustukaa potilaittenne aikaisempiin käynteihin ennen vastaanottoa- kiitos. Jos ei kuulu "tyyliinne" niin kannattaa opetella.
markku nurmi: Osaavaa toimintaa
virve jaanu: Asioin äitini kanssa aika usein Ortonissa Lääkäri Hannu Väänäsen vastaanotolla. Toivoisin että minullakin olisi samanlainen lääkäri joka huomioisi ja hoitaisi minua kuten äitini joka on saanut todella hyvää hoitoa. Hänen vastaanotollaan tulee tunne että sinusta todella välitetään ja halutaan auttaa. Olen myös itse saanut apua kuinka minun tulee toimia, auttaakseni äitiä omalta osaltani . Haluan myös välittää Suuret kiitokset asiakaspalvelussa olevalle Tuulalle. Olet todella ystävällinen, autat ja neuvot sinulta saa vastauksen kysymuksiin joita en osannut edes kysyäAurinkoiset kiitokset , Ortonissa on mukava käydä !
Jukka Mustakallio: Jukka mustakallio terve ,kotiuduin juuri himaan ortonilta jossa minulle tehtiin kummankin puolen lonkan tekonivel operaatio.ja seuraavaa operaatiosta en voi kyllin kiittää Sauli varjosta tehokkaineen lääkäripartnereidensa kanssa tehtyä leikkausta ja varsinkin kun puhui minut ympäri saman aikaiseen leikkaukseen ( vain yksi kuntoutus muuten ensi vuonna olisi taas edessä )lisäksi koko leikkaus sali yksikkö hoitajineen oli kun vanhoja tuttuja aina kerrottiin mitä tehdään seuraavaksi esiteltiin itsensä niin tunsi että siellä hoitavassa puolella on aito ihminen ,leikkaus meni hyvin .heräämössä oli kiva olla vaikka itse leikkaus tehtiinkin alapääpuudutuksella ja pienellä unella ei yhtään mitään kipuja. Huoneeseen kun päästiin niin aina kun hoitaja vaihtui päivä,yö,aamu vuoro hoitaja tuli tervehtimään ja kertoi nimensä ja kaikki toimi kuin hotellissa ,fysioterapeutti oli viimeisen päälle ,kun alettiin opettelemaan uudestaan kävelemään ,ja seuraavana päivänä jo oltiin hyvin pystyssä ja siitä seuraavana päivänä käveltiin keppien kaa jo 200 m kevyesti ,Olin jo kolmantena päivänä niin hyvässä kunnossa että olisin jo päässyt kotia mutta vaikka olin oma maksava potilas halusin jäädä viellä yhdeksi vuorokaudeksi koska hoito on parasta mitä voi saada ja himassa kyllä kerkiää jatkaa kuntoutusta seuraavat viikot ,kiitos kaikille lekurit ,hoitajat ,kuljetushoitajat,fyssari,laitosapulaiset tämä on tiimi peliä että kaikki toimii terveisin Jukka mustakallio
Tomi Ihander: En voi kuin kehua kipupolin toimintaa, hoitajat ja Simo Järvinen Ylilääkäri , ovat potilasmyönteisuä. Ei voinut laittaa 10 tähteä.
Tanja Kivi: Aikaisemmin huippuluokan paikka. Sitten kuntoutus myytiin HUS:lle, ja jo vuosi sitä ennen alkoi alamäki. Ehkä työntekijöiden epävarmuus tulevasta vaikutti, mutta osalta unohtui kokonaan asiakaspalvelu.Yhä löytyy ihania yksilöitä, jotka valittamatta tekevät kaikkensa potilaiden hyväksi. He tuntuivat ymmärtävän, että kivuista kärsivä potilas on usein myös täysin loppu henkisesti ja fyysisesti, eikä siksi aina jaksa olla kohtelias.Minut sijoitettiin paljon apua tarvitsevana eri osastolle kuin normaalisti kuntoutuspotilaat. Leikkauspotilaat tuntuivat ansaitsevan sillä osastolla kaiken hoidon ja huomion. Kuntoutuspotilaana tunsin oloni toisen luokan kansalaiseksi. Luokseni tultiin vain, jos kukaan leikkauspotilas ei kaivannut.Vessaan auttamista sai odottaa kohtuuttoman kauan. Suurimpaan osaan avunpyynnöistä vastattiin tylysti, "ettei tällä osastolla yleensä". Kyse asioista, jotka ilman muuta tehtiin kuntoutusosastolla. Pahinta oli, kun jouduin pesun jälkeen MÄRKÄNÄ ja kylmissäni odottamaan avustamista altaalle hurjat 40 minuuttia avuttomana. En yltänyt lämpimään suihkuun edes. Hoitajalla oli ollut kiire johonkin palaveriin ja altaaseen ei saa turvasyistä mennä ilman fysioterapeuttia.Etukäteen pyydettyjä apuvälineitä, kuten erikoissänkyä joutui odottelemaan. Etukäteen myös pyydettyä erikoisruokavaliota ja ruokailuaikataulua tuntui aluksi olevan hirmu vaikea toteuttaa, ja hedelmiä sekä välipaloja joutui tuomaan kotoa. Sovittuja hoitoja peruttiin syytä ilmoittamatta. Kuntoutusviikon aikaisia hoitoja pitikin maksaa erikseen, mistä kerrottiin vasta jälkikäteen.Aulatilat on pidetty hyvässä kunnossa, mutta "sisemmällä" sairaalassa on usein rapistuneita tiloja.Vierestä jouduin kuuntelemaan alentavaa kohtelua crps-potilaalle, joka pyysi lääkärin jo ohjeistamaa särkylääkettä. Hoitajan mielestä potilas oli jo saanut tarpeeksi, eikä hän suostunut antamaan. Hoitaja myös kielloista huolimatta koski crps-potilaan kosketusherkkään kylkeen. Pahaa teki vieressä olla.Vaaratekijä on myös se, että käytävät ovat pitkiä ja täysin autioita. Kaatunut potilas joutuu pitkiä aikoja makaamaan ilman apua, huonosti kävelevä joutuu pitkiä matkoja etsimään apua. Jonkinlainen vartiointipalvelu tai avunkutsumistapa olisi tärkeä.Epäkohdat korjasmalla Ortonin saisi vielä takaisin huipputasolle!
Vieru Lilia: Serious!
Marjut: Aikaisemmin oli erittäin hyvä paikka. Sai asiantuntevaa ja hyvää hoitoa, mutta sitten jotain tapahtui ja yks kaks ystävällinen henkilökunta oli ylimielistä ja piittaamatonta. Oli järkyttävää katsella miten siellä avuttomia huonokuntoisia ihmisiä kohdeltiin. Kaikki vedettiin kiireellä huolimattomasti lävitse. Asiat oli hoitamatta, k6kaan ei tiennyt mistään. Papereita ei oltukaan tilattu vaikka piti ja koko homma osoittautui ihan fiaskoksi.Ikävää että irtisanoitte niitä hyviä, asiallisia ja ystävällisiä henkilöitä ja annoitte niiden kärttyisten välinpitämättömien jäädä.Ei ole enää Orton entisensä ei , valitettavasti näin.
Nina Holmberg: Tyttäreni leikattiin torstaina Ortonissa. Heti aamusta oli vastassa ihanat ja asiantuntevat hoitajat. Juttu luisti kaikinpuolin ja oli rauhallinen olo kun lähdettiin saattamaan tytärtämme leikkaussaliin. Leikkaus meni hienosti ja leikkauslääkäri oli mahtava, nukutuslääkärikin kävi moikkaamassa ja hoitaja heräämössä oli rauhallinen ja asiantunteva joka sai heti tyttäremme rauhoittumaan ❤ Takaisin osastolle päästyämme tyttäremme nukkui melkein koko päivän. Hoitajat jatkoivat ihanaa puurtamistaan ilolla ja hymyllä. Saimme rauhassa viettää perhehuoneessa päivän. Pirteitä oltiin sitten illalla koko perhe kun kotiuduttiin. Mahtava sairaala ja henkilökunta❤ Ansaitsette täydet pisteet koko sairaala kahvion henkilökuntaa myöten ❤
Jarkko Hirvonen: Ehkä Suomen paras tietämys (Crps) kivusta ja kipupotilaiden hoidoista. Olen käynyt vuodesta 2007 kahdesta kolmeen kertaan vuodessa. Suosittelen.

9. Meilahti Tower Hospital - Läntinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
153 reviews
new review
Meilahti Tower Hospital
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Haartmaninkatu 4 rakennus 1, 00290 Helsinki, Finland

Schedule: Open 24 hours

Telephone: +358 9 4711

Business type: University hospital

10. HUS - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
6 reviews
new review
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Topeliuksenkatu 5, 00260 Helsinki, Finland

Telephone: +358 9 4711

Business type: Hospital

11. Aalto University - Suur-Tapiola

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
284 reviews
new review
Aalto University
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: 02150 Espoo, Finland

Telephone: +358 9 47001

Business type: University

12. Aalto University School of Business - Suur-Tapiola

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
31 reviews
new review
Aalto University School of Business
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Ekonominaukio 1, 02150 Espoo, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 9PM

Telephone: +358 9 47001

Business type: Business school

13. Makita Oy - Tikkurilan suuralue

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
13 reviews
new review
Makita Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Teilimäki 4, 01530 Vantaa, Finland

Schedule: Closes soon ⋅ 4PM ⋅ Opens 8AM Wed

Telephone: +358 9 8578830

Business type: Wholesaler


add a comment of endocrine in Helsinki

Comment sent successfully! We will review it in the next few hours.