Best Endocrine In Helsinki Near Me

Eira Hospital and Medical Centre Lääkärikeskus Aava Helsinki Kamppi Mehiläinen Helsinki Töölö HYKSin Oy Meilahti Tower Hospital HUS Haartman Hospital

1. Eira Hospital and Medical Centre - Eteläinen suurpiiri

· 18 reviews

Laivurinkatu 29, 00150 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
Eira Hospital and Medical Centre: what do users think?
E MC: Very substandard; also it appears that some doctors have not remained up-to date with most recent medicine.
Bella Izabella: En ole ollenkaan tyytyväinen, en odottanut, että tässä sairaalassa on niin kovia rajoja, jotka eivät kunnioita asiakasta, kun he ovat surussa.
Helena Sormunen: Asiantunteva,yksilöllinen hoito. Kaikinpuolin suositeltava.
sonja: Kävin elokuussa linssileikkauksessa ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Leikkauspäivänä kaikki meni todella hyvin, vaikka minua jännittikin aika tavalla. Henkilökunta osasi hienosti käsitellä jännitystäni, joka leikkaustilanteessa hävisikin, koska tunsin olevani osaavissa käsissä.Toipuminen tapahtui uskomattoman nopeasti eli leikkauspäivänä oli hieman sumeaa, mutta jo seuraavana päivänä kaikki oli todella kirkasta.Aivan uskomatonta, miten tuollaisella leikkauksella voi saada niin suuren muutoksen elämänlaatuun. Kävin eilen vielä jälkitarkastuksessa ja kaikki on hienosti.Voin todella lämpimästi suositella Eiran Sairaalaa ja silmäkirurgi Kirsi-Tiina Kukkosta.
Shanil Ajam: Oli tosi mukava henkil√∂kunta ja l√§√§k√§riSuosittelen ūüĆļ
Richmond Odei: The community was neat indeed.
jupe mielonen: Lääkitystä tarpeeksi, yöhoitaja "kata" ei tunnu ymmärtävän liikunnan merkitystä aineenvaihdunnalle, laksatiiveja yms.Löysin kuntoilumahdolllisuuden joka minulle luvattiin.. sittemmin evättiin.Jollekin omamieliipide tai pelkkä itsepäisyys on tärkeämpää kuin potilaan kokemus hyvinvoinnistaan, ensimmäinen norsunvittu tässä laiitoksessa.. hänellekin tulee antaa anteeksi koska öö.. opettelen kristillistä ymmärtämystä.Ei viittä tähteä koska ei ole seuraa ja hapan naamainen täti pätee.
Elisa Vaherno: Olen nyt joka p√§iv√§ vatsakivuissa. n√§m√§ alkoivat joulun tienoilla ja tilanne pahentunut koko ajan eli jatkunut kuukausia. Olin varannut gastro ja kolonoskopia ajan yksityiseen Eiran l√§√§k√§riasemaan. Noudatin heid√§n kirjallisia suolentyhjennys ohjeita by the book kirjaimellisesti ja kysyin proaktiviisesti tarkennuksia. Suoli ei tyhjentynyt ohjeissa annetun aikataulun mukaan eli tutkimukseen menness√§ vaan noin vuorokauden viiveell√§. Yritin heti seuraavana p√§iv√§n√§ varata uutta tutkimusaikaa heti mutta minut estettiin. T√§ss√§ paikassa se on potilaan vika jos aine ei toimi vaikka ohjeita on noudatettu kirjaimellisesti! Potilaanahan en voi muuta tehd√§ kuin noudattaa ohjeita. Soitin sin√§ y√∂n√§ viel√§ p√§ivystykseen ja kysyin mit√§ voin tehd√§. Sain vastauksen ett√§ ei huolta sairaalassa on keinot tyhjent√§√§ suoli. No ei ollut. Eli potilaana proaktiviisesti tein kaikkeni. Kyseisen paikan ei varmasti miss√§√§n nimess√§ kannata kehitt√§√§ toimintoja tai oppia mist√§√§n mit√§√§n vaan toimia piittaamattomasti potilaita kohtaan.T√§m√§ kyseinen l√§√§k√§riasema kehtaa viel√§ netiss√§ mainostaa itse√§√§n n√§in:"PAIKKA, JOSSA SINUSTA V√ĄLITET√Ą√ĄN. OIKEASTI.Hyv√§n ja oikean hoidon saaminen on t√§rkeint√§. Jos sen lis√§ksi saat yksil√∂llist√§ palvelua ja koet, ett√§ sinua kuunnellaan ja ett√§ sinusta v√§litet√§√§n, hoitokin tuntuu varmasti viel√§ paremmalta. Siihen me Eirassa pyrimme joka p√§iv√§."Todellisuudessa ei ole p√∂yristytt√§v√§mp√§√§ tapaa toimia kuin j√§tt√§√§ sairas ihminen pulaan. Paikka ei ole asiakas/potilasl√§ht√∂inen, vaan support staff duunaril√§ht√∂inen. Tuon tarinan julki koska valheellisella brandilupauksella ei ole mit√§√§n arvoa kun todellisuus on t√§ysin p√§invastainen. Se on l√§hinn√§ vitsi. On parempi olla silloin lupaamatta mit√§√§n. Kannattaa siis valita joku toinen paikka jos haluaa saada potilaana ihmisarvoista kohtelua.Potilaan jatkuva kipu ei ole vitsi! Ev√§√§m√§ll√§ p√§√§syn tutkimuksiin kyseinen paikka tietoisesti vaikuttaa my√∂s potilasturvallisuuteen. En edelleen tied√§ mik√§ on syyn√§ joka p√§iv√§iseen vatsakipuun.Olen siell√§ nyt siis saanut leiman "hankala" potilas koska suolentyhjennysaine ei toiminut heid√§n ohjeistamassaan aikataulussa. Potilashan voi toimia vain annettujen ohjeiden mukaan. Normaalissa asiakasl√§ht√∂isess√§ paikassa miss√§ potilaista todella v√§litet√§√§n annetaan uusi aika heti ja ajatellaan potilaskokemusta. Potilashan maksaa heille siit√§! Yritin kolmeen eri kertaan varata uutta aikaa, eiv√§t antaneet. Normaali ja potilasl√§ht√∂inen tapa toimia olisi antaa uudet ohjeet ja vaihtoehtoinen suolentyhjennysaine k√§ytt√∂√∂n ja pahoitella tilannetta.Laitoin kirjallista viesti√§ potilasssiamiehelle pari kolme viikkoa sitten, enp√§ viel√§ ole saanut vastausta tai edes kuittausta ett√§ viesti vastaanotettu.T√§ll√§ kyseisell√§ puljulla ei ole edes suojattua s√§hk√∂postia! EU:n lakis√§√§teiset GDPR asiat siis hukassa my√∂s.
Tiina Tamminen: Hyvä palvelu
Milla Maijala: Viisumia varten minun tarvitsi käydä lääkärintarkastuksessa ja labra testeissä Eiran lääkäriasemalla. Hoitohenkilökunta ja lääkäri olivat erittäin miellyttäviä ja tehokkaita työssään. Lääkärikäynti on kallis ja kun on viisumista kyse niin vastaukset tarvitaan nopeasti. Eiran sairaala käyttää laboratioriopalvelu Vitaa joka on todella hidas laboratorio. Verikokeista on mennyt 11 päivää eivätkä ole vieläkään tutkineet verinäytettä. Soitin laboratioroon tänään ja toivon että nyt vihdoin tutkivat testin ja laittavat vastaukset jotta voin varata ajan konsulaattiin. Eiran lääkäriaseman tulisi käyttää laboratoriota joka on nopea ja luotettava eikä tällaista ala-arvoista paikkaa.
Erika Finland: Detta sjukhus ledde till att jag n√§stan miste livet 2009. Jag var gravid och hade vakat i 6 dygn. ( nej, inte slumrat litegrann utan att M√ĄRKA.. (????).ibland till en stund som de ans√•g p√• r√•dgivningen i Munksn√§s..sov ej ALLS, inte EN halv sekund.Jag fick inte adekvat v√•rd n√•gonstans och jag k√§mpade f√∂r att mitt barn skulle √∂verleva, sj√§lv var jag redan s√§ker att jag inte skulle g√∂ra det.Tyv√§rr tror jag att jag idag skulle f√• √§nnu s√§mre v√•rd p√• detta sjukhus. I Finland √§r det det det sista st√§llet jag n√•gonsin skulle bes√∂ka igen.Man D√ĖR ofta vid 10 dagars vakande. Jag hade ett litet barn i magen. Det var min mor som r√§ddade mig och miste t√•lamodet och f√∂rde mig till en RIKTIG L√ĄKARE. Hon visste nog, som jobbat som specialsjuksk√∂terska hela sitt liv p√• HYKS sedermera HUS. Jag blev genast intagen p√• kvinnokliniken med snabb remiss av denna √§ldre herreman p√• Dextra sjukhus. Han s√•g GENAST! allvaret. Genast! √∂verlevde med hj√§lp av art han, efter att r√•dgivning, nattliga desperatbes√∂k p√• Maria sjukhus, r√•dgivningens totala of√∂rm√•ga atr se p√• n√•got annat √§n mitt blodtryck. Men denna erfarna L√§kare som var erfaren och inte r√§dd att ta totalansvar f√∂r situationen utan s√•g och h√∂rde mig. F√∂r evigt tacksam ‚̧Men beh√∂ver du v√•rd f√∂r n√•got mera akut eller allvarligt, s√∂k dig ALDRIG till detta sjukhus. ALDRIG.
Julia Frederick: Erinomaista asiakaspalvelua ja yhteistyötä sekä vastaanotosta, että lääkäriltä. Joustivat ja löysivät minulle sopivan ratkaisun hankalassa tilanteessa! Suurkiitos!!
John Pankakoski: The greatest healthcare experience I've had since moving here. The doctors and nurses were comforting through my eye procedure, much more than I had expected.
P√§ivi Voutilainen: Niin l√§hti lippaluomet. Kiitos leikkaavalle l√§√§k√§rille, kuin my√∂s hoitohenkil√∂kunnalle.ūüĎć
N. N.: Voi olisipa kaikki sairaalat, l√§√§k√§rit, hoitajat, vastaanottovirkailijat kuin t√§ss√§ paikassa!My√∂s muiden potilaiden kanssa tulee heti yhteys ja juttua riitt√§√§. Harvoin p√§√§sen t√§nne mutta aina on kohdeltu arvokkaasti ja inhimillisesti, l√§mm√∂ll√§.Kiitos Eiran sairaalan henkil√∂kunta, ihan kaikki! ūüĆĻ
Gisela Domej: Yesss!! Super friendly and quick with everything. Services on the Internet, telephone and front desk work faster than I can think.To my big surprise the Neurologist speaks even German. Are they all so skilled over there?
Pekka Hepeli: Hyvin suorittivat leikkauksen mutta onhan sillä hintaa
Sasha Tråp: Morbidly overpriced as any private healthcare in Finland. But they do their job quickly and politely

2. Lääkärikeskus Aava Helsinki Kamppi - Eteläinen suurpiiri

Verified

Verified

· 53 reviews

Annankatu 32, 00100 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

3. Mehiläinen Helsinki Töölö

· 109 reviews

Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

4. HYKSin Oy

· 7 reviews

Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Address WhatsApp

5. Meilahti Tower Hospital

· 216 reviews

Haartmaninkatu 4 rakennus 1, 00290 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

6. Espoo Diabetes Center

· 5 reviews

Karvasmäentie 10, 02740 Espoo, Finland

Address Website WhatsApp

7. HUS

· 22 reviews

Topeliuksenkatu 5, 00260 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

8. Haartman Hospital

· 176 reviews

Haartmaninkatu 4 Rakennus 12, 00290 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

add a comment of endocrine in Helsinki

Comment sent successfully! We will review it in the next few hours.