Best Florists Specialised In Bonsai In Helsinki Near Me

1. Mu Filosofia Kukkakauppa - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
22 reviews
new review
Mu Filosofia Kukkakauppa
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Hämeentie 2B M1, 00530 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 6PM

Telephone: +358 40 7505611

Business type: Florist

2. Syväsen Kukka - Eteläinen suurpiiri

VerifiedVerifiedProfile verified by owner today
32 reviews
new review
Syväsen Kukka
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Porthaninkatu 11, 00530 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 6PM

Telephone: +358 9 7263200

Business type: Florist

Syväsen Kukka: what do users think?
Kiira G.: Upeita ja persoonallisia valmiskimppuja, ystävällinen asiakaspalvelu, hinta-laatu erittäin kohdillaan! 🌸
maalick: Aina osaava ja asiantunteva sekä ystävällinen palvelu. Kauniiden kukkien ja kimppujen myymälä josta poistuu hymyillen.
Sophie Kent: I emailed the shop from abroad to have some flowers delivered for my friend in Helsinki. They were super helpful, friendly and responsive. Most of all I am so pleased about the bouquet, as she received exactly the kinds of flowers that I requested. Thank you Syväsen Kukka!
Risto Pitkänen: Hieno ristiäiskimppu. Kuva on vähän huono mutta kimppu on hieno 👌😁
Sofkatus: Hyvä paikKa
Saliven Gustavsson: Pikku Berliinin paras floristi, jolta toisinaan löytää kukkia joita en tiennyt olevan olemassakaan. 💐
Sari RH: Kiitos hyvästä palvelusta ja laadukkaista kukista!
Nina Mansikka: Syväsen kukkaan voi aina luottaa- asiantunteva palvelu, tuoreet ja kauan kestävät kukat!
Miia Malmivaara: Hyvä valikoima, kohtuullinen hintataso, ystävällinen palvelu
Milla M: Syyskuisena perjantaina kävelin sisään ja kerroin tarvitsevani morsiuskimpun seuraavalle päivälle. Kimppu sidottiin odottaessa toiveen mukaisesti, hoito-ohjeet mukaan ja kesti kauniina yli viikon. Palvelu huippua ja hinta edullinen. Kiitos!
Anu Allt: Hyvin kuunnellut toiveet, ystävällinen palvelu, kaunis ja mieleinen tulos.
Kristina Frietsch-Muttilainen: Ajankohtainen, tuore valikoima. Ammattitaitoinen, ideoiva palvelu. Hyvä mieli!
Anne Kennedy: Wonderful service. I contacted the company from Canada for flowers to be sent to a cousin in Helsinki. I received very prompt replies and was able to complete my order by paying with Paypal. No more wiring fees by having to deal with a local florist in Canada. They were so efficient that they sent the flowers even before I'd had a chance to complete my payment. My cousin was thrilled with the flowers. I would highly recommend using this florist if you are from overseas looking for a flower delivery in the Helsinki area. Very helpful that their website had an English option.
Iiro Lamppu: Hyvän fiiliksen kukkakauppa, jossa pienessä tilassa monipuolinen valikoima. Sunnuntai aukiolosta iso plussa.
Kaisa Komulainen: Täydelliset kukat häihimme, kimppu oli juuri sellainen mitä toivoin. Voin lämpimästi suositella. Myös hinta oli kohtuullinen
anette akela: Saimme Syväsen kukasta täydelliset kukat hääjuhlaamme. Hinta-laatusuhde kohdillaan, asiakaspalvelusta 10+!
Jukka Aalto: Kaikki osaavat myydä kukkia, mutta harva osaa sitoa hyviä kimppuja.
Jouni Miettinen: Hyvät kimput 👍

3. Unioninkukka TMI - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
8 reviews
new review
Unioninkukka TMI
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Unioninkatu 39a, 00170 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 6PM

Telephone: +358 44 2644105

Business type: Florist

Unioninkukka TMI: what do users think?
Mika Sirén: Asiakaspalvelussa olisi paljon kehitettävää. Töykeä palvelu. Vein rahani muualle.
Christian Still: I needed graduation flowers quickly. The owner assembled a beautiful bouquet that stole the show with its radiance. Customer service was smooth and pleasant and even though owner speaks their mind frankly, the service was first-rate.
Maria Taghikia: Täydellinen palvelu aina ! Eloisat kukat aina ! Käyn aina kukkien ostoksilla täällä vaikka asun vähän kauempana. Paras asiakaspalvelua AINA! 😍
Tuula Schoultz: Monipuolinen ja palveleva kukkakauppa.
Jaana Tapani: Unfriendly, almost rude. Not recommended at all.
S B: Ekukan kautta saadussa kimpussa useita parhaat päivänsä nähneitä, lähes kuolleita kukkia.Tyly asiakaspalvelu.Toimitusajan kanssa oli myös isoa heittoa, eikä tästä pahoiteltu. (Soittoilmoitus toimituksesta 15 min, mutta toimitus tulikin vasta reilun tunnin päästä).
Tommi Heikkilä: Kukkien toimitus kotiovelle ei mennyt ihan putkeen. Toimitus osui aikatauluun mutta kun tavoitteena on romanttinen ele ja toimittaja sanoo vastaanottajan kysyessä keneltä nämä on ”Ota se nyt vain minulla on kiire” pilaa tämä koko toimituksen.
Adam Kisiel: Aina iloinen ja ystävällinen palvelu. Runsas valikoima ja erittäin kauniit kimput toiveiden mukaan.
Ahmet Uygun: Paras kukkakauppa mikä Helsingin keskustasta löytyy! Kaupassa on runsas ja kaunis valikoima sekä erittäin ystävällinen ja hyvä palvelu! Kaupassa saa erinomaista sekä ystävällistä palvelua. Suosittelen käydä katsomassa mitä kaikkea on saatavilla kaupassa!
Leena Mätäsniemi: Kukat tuoreita ja mahtava valikoima !

4. Metsäyhtymä Harvilahti Kukka Mitja Ja Osma - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
1 reviews
new review
Metsäyhtymä Harvilahti Kukka Mitja Ja Osma
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Oikokatu 3, 00170 Helsinki, Finland

Business type: Florist

5. Urban Green Plantshop - Kalasatama

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
2 reviews
new review
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Vanha talvitie 13, 00580 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 6PM

Telephone: +358 50 3394442

Business type: Florist

Urban Green Plantshop: what do users think?
Henri Modig: Hyvä palvelu ja asiantunteva henkilökunta.
Erno Penttinen: Todella tympeää "palvelua" liikkeessä! Hain kukkani muualta ja edullisemmin, kiitos ei mistään ☺️
Sofiia R: Excellent flower store! The staff is extremely professional and polite. We ordered a wedding bouquet and boutonniere one week in advance. They took into account all our wishes and were actively advising on flowers. When the day came, the flowers were ready on time, and they looked super fresh and stunning. I think it is the most beautiful wedding bouquet I have ever seen. I definitely recommend this store to everyone!
Henna Haapala: Kävin tilaamassa syyskuun lopussa häihin vieheen ja hiuskukan ja liikkeessä sovittiin mitä kukkia näihin tulee. Tuntia ennen häitäni laatikosta löytyikin aivan eri väriset ja eri kukat kuin oli sovittu. Vastaus tähän miksi näin oli se että kyseisiä kukkia ei ollut saatavilla. Tämä varmasti oli tiedossa liikkeellä hyvissä ajoin, mutta minuun ei oltu missään yhteydessä. Oman mielen mukaan tehdyt viritelmät oli vain tyrkätty kaasoni mukaan ja pokkana otettu rahat.
Laura Kavonius: Clean, professional and nice staff. Trendy look, I recommend ✨🌞🌼☘️
Sanna Solin: Sattui löytymään juuri etsimäni jota ei oikeastaan mistään löydy :) Toimitus lähti ekana arkipäivänä eteenpäin. Vähän turhankin pikaisesti jonkun kanssa miettiessäni pitäisikö samaan tilaukseen vielä lisätä muuta löytynyttä 🤪 Odotimme aivan lähtevän vasta joskus. Jäi sitten tilaamatta se toinen aivan yllättävästi löytynyt asia. Kiitos kovasti, ei voi sanoa hitaaksi palvelua. Nähtävästi ei ikinä tiedä mitä täältä voi löytyä eli kannattaa tutkailla aina joskus :)
Risto Pitkänen: Löyty kiva kuivakukkakimppu. Valmiista kimpuista ei löytyny sopivaa mutta saatiin rakennettua hyvä 😊
John Pattison: Nyt oli kyllä sellainen episodi, että pakko kirjoittaa arvostelu.Kävelen jouluaattona hakemaan kukkia omaan pöytään ja viemisiksi läheisille illaksi. Kaksi yksinkertaista tulppaanikimppua, sanon kokonaisvudjetiksi maksimissaan 50€. Myyjä murahtaa että puntti tulppaaneita on 25€, sanon että jotain jouluisaa jos tähän kylkeen onnistuu tuolla budjetilla tai pikkaisen yli. Tuolloin olin ainut asiakas, rauhallista eikä mikään kiire.Myyjä alkaa väsäämään kimppua ja selailen kännykkää samalla. Välissä hän varmistaa että milloin tulevat veteen. Kaikki hyvin, kimputkin näyttävät varsin hienoilta.Jonoa alkaa muodostumaan selän taakse ja myyjä selkeästi alkaa tästä hermostumaan. Hän nakkaa toisen kimpun käteeni ja toisen lattialle ja täräyttää: 100 euroa kiitos. Ilman että tästä puhuttiin etukäteen ja budjetti oli tuotu selväksi jo etukäteen. Noin isoa hintavirhettä ei vain yksinkertaisesti voi tapahtua.Kyllä minä niin mieleni ja jouluni pahoitin. Valitettavasti hienoista kimpuista huolimatta ei Urban Greeniin ole enää asiaa. Kilpailijoita kyllä löytyy jossa pystytään tällaiset asiat varmistamaan. Kiitoksia vaan.
Virpi Björkman: Hyvä valikoima, ystävällinen palvelu ja viihtyisä myymälä.
Santtu: Hyvä valikoima ja erikoisempia kasveja myös myynnissä
Björn Axel: Epäystävällinen ja välinpitämätön asiakaspalvelu vanhemmalta naismyyjältä.
Hanna Haapala: Menin kyselemään hinta-arviota hääkimpulle, mutta kuulemma heillä käytäntönä on että jos haluaa hääkukista keskustella, pitää varata aika ja tässä veloitetaan 50€ etukäteismaksu, joka hyvitetään loppusummasta JOS kaupat tulee. Asiakaspalvelu tuntui tylyltä, asiani ei olisi paljon vähempää voinut kiinnostaa. En saanut edes ideakuviani näytettyä. Seuraavassa liikkeessä onneksi sain heti hinta-arviota ja pystyttiin keskustelemaan vaihtoehdoista ihan ilmaiseksi. :)
Marika Elmeranta: Joustava ja ystävällinen palvelu sekä upea valikoima kukkia.
Sam -: Asiakaspalvelun taso oli tympeää ja myyjät kyllästyneen kuuloisia. Asiakkaiden tervehtiminen/huomioiminen on ihan perusjuttu.
Minna Stromberg: Kauniit kimput💚Ystävällinen palvelu
Risto Saikko: Ystävällinen palvelu ja upeat kukat !

6. inbloom - kukkakauppa flowershop - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
12 reviews
new review
inbloom - kukkakauppa flowershop
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Uudenmaankatu 34, 00120 Helsinki, Finland

Schedule: Closes soon ⋅ 5PM ⋅ Opens 10AM Wed

Telephone: +358 40 3539363

Business type: Florist

7. Laakson Kukka ja Lahjatavara Kirsi Laamanen - Läntinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
16 reviews
new review
Laakson Kukka ja Lahjatavara Kirsi Laamanen
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Mannerheimintie 87, 00270 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 10AM Wed

Telephone: +358 9 2417012

Business type: Florist


add a comment of florists specialised in bonsai in Helsinki

Comment sent successfully! We will review it in the next few hours.