Best Lawyers For Inheritance Helsinki Near Me

Attorney-at-law Office Streng Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy Borenius Attorneys Ltd Asianajotoimisto Krogerus Oy Asianajotoimisto Kuusivaara Oy Procopé & Hornborg Attorneys Ltd Asianajotoimisto Waselius & Wist Asianajotoimisto Impola Oy Asianajotoimisto Fredman & Månsson Oy Asianajotoimisto White & Case Oy Mäkitalo Attorneys Ltd Asianajotoimisto Autio Attorneys Lexia Asianajotoimisto Oy Advokatbyrå Reims & Co Ab Asianajotoimisto Mitts & Co Oy Asianajotoimisto Heinonen & Co Oy Bergmann Attorneys at Law

1. Attorney-at-law Office Streng - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 12 reviews

Linnankatu 2, 00160 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
Attorney-at-law Office Streng: what do users think?
Patric Bergström: Osaa asiansa hyvin
Maria Semenenko: Kovasti haluaisin korostaa Joonia Strengiä loistavasti tehdystä työstä ja ammattimaisuudesta. Muutama vuosi sitten hän voitti asian, joka kesti 6 vuotta ja joka uuvutti perheeni niin moraalisesti kuin taloudellisesti.Asiassa ei ollut konkreettisia todisteita, ei minun eikä vastapuolen osalta, oli ainoastaan sana sanaa vastaan. Ennen Strengiä minulla oli kaksi muuta asianajajaa, jotka laskuttivat suuria summia, mutta loppujen lopuksi eivät auttaneet asiassa ja jättivät kaiken keskeneräiseksi. Kun asianajaja Joonia Streng otti asian haltuunsa ja aloitti toimenpiteet, voitimme jutun ja saimme päätökseen tämän asian. Perheemme on todella kiitollinen hänelle tästä. Todella asiantunteva asianajaja! Suosittelen todella lämpimästi.
Gabriela Gokova: Positive:Professionalism,Quality,Responsiveness,ValueReally good service and I was more than happy to receive such amazing service and always responsive as well!! 🙌🏾🙌🏾
Thaistudent Infinland: The​ best​ lawyer​ in​ Finland​ very​ good​ and​ convenient​ location​
paivi paavilainen: Asiallista palvelua.
Riitta Skytt: Matter-of-fact, takes care of what needs to be done. I recommend.

2. Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy - Läntinen suurpiiri

Verified

Verified

· 15 reviews

Kauppalantie 44, 00320 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy: what do users think?
Janne Immonen: Todella hyvää ja mukavaa palvelua asiakasjohtajalta!
Sami Leppänen: Minnan avuilla saatiin homma ratkaistua, erittäin hyvää palvelua ja olen todella kiitollinen avuista. En varmasti ikinä ole saanut näin hyvää asiakaspalvelua. Suosittelen kovasti!
Anssi Vuosalmi: Huippuhyvää ja osaavaa palvelua!
Tomi Paavola: Olen erittäin tyytyväinen palveluun! Yhteydenottoihin vastattiin ripeästi ja riita autokauppaa koskien saatiin selvitettyä hienosti saaduilla neuvoilla.Suuret kiitokset erityisesti Minna Pyykölälle mahtavasta palvelusta! Aivan huikea ammattitaito! Kokoajan oli selvät sävelet miten asia kannattaa hoitaa ja mitkä ovat oikeuteni. Suosittelen!
Casper Santelimaki: Tarvitsin autokauppariitoja hoitavan juristin näkemyksen etämyyntinä toteutetun autokaupan peruttamiseen liittyen. Minuun otettiin yhteyttä pian yhteydenottopyyntöni jälkeen, jonka jälkeen kävimme asian kyseisen juristin Minna Pyykölän kanssa läpi ja sain vahvistuksen näkemykselleni. Palvelu oli ammattitaitoista, nopeaa ja ystävällistä.
Mauri Lehtonen: Ei viitsitä vastata tiedusteluihin
Maria: Palvelu erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa! Heillä asiaan paneudutaan oikein kunnolla ja asiasi hoidetaan asianmukaisesti ja olet tietoinen kaikesta koko prosessin ajan. Saat tilanteeseesi maksuttoman alkuneuvonnan, aivan huippua! Autoriita- tilanteisiin aivan korvaamaton apu, voin vain lämpimästi suositella muillekin apua tarvitseville!
Suvi Qvist: Aivan mahtavaa palvelua asiakkaan etu edellä! Minnan avulla ja tuella meidän auto riita ratkesi ja auto saatiin kuntoon, vaikka oma usko olikin koetuksella. Ehdottomasti suosittelen Lakiasiaintoimisto Lehtosta apuun riita tilanteissa autokaupoilla!
tomi monter: Huippu palvelua. Suosittelen!
Sampsa Leivo: Jos voisi antaa 6 tähteä, niin antaisin ansaitusti. Jouduin autokaupan kanssa viallisesta juuri myydystä autosta riitelemään, sillä sieltä ei herunut osallistumista kuluihin eikä kaupan purkuun suostuttu. Otin heti yhteyttä Laki Lehtoseen, ja sain neuvoja siihen miten kirjoittaa sähköpostia liikkeelle, mitä kaikkea sanoa ja sisällyttää viesteihin sekä mitä vaatia. Ilman tätä apua asia tuskin olisi selvinnyt kannaltani ollenkaan kiitettävästi, mutta lakiavun turvin saatiin kauppa purettua ja liike hoitamaan lain mukaiset velvollisuutensa. Autokaupan kanssa kuluttajana riita-asiassa, tai missään kuluttajariita-asiassa kuluttajariitalautakunta ei ole todellakaan se taho, johon itse olen yhteydessä jatkossakaan, vaan Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy ja Minna Pyykölä. Kiitos vielä tuhannesti!
SuperTero: Hain apua vaikeaan autokaupan purkutilanteeseen. Autossa ilmeni vika 3 viikkoa/ 800 km kohdalla. Jouduin viemään asian KKV:lle ja sieltä tuli neuvo, että on kaupanpurun kriteerit olemassa. Autoliike ei siihen suostunut.Minnan ilmaisen neuvonnan perusteella sain kaupan purettua pienellä hinnanalennuksella. Vaikka harmittaa, että "hävisin" kaupoissa, niin asia saatiin ratkaistua paljon halvemmalla kuin mitä asianajajien sisällyttäminen prosessiin olisi maksanut.Voin suositella kuluttajia olemaan vaikean tilanteen tapahtuessa yhteydessä tähän lakiasiantoimistoon sekä suosittelen kuluttajia välttämään pieniä, epämääräisiä autoliikkeitä, jotka eivät hoida asioita kunnolla.
kirsi Härkönen: Suosittelen lämpimästi!3 viikkoa autokaupasta, autossa ilmeni mittava vika, korjaukset viivästyi, eikä kuitenkaan tullut lopulta kuntoon. Autoliike ei suostunut purkamaan kauppaa.Ilman Minnan neuvoja en olisi saanut autokauppaa purettua ja siten taloudellinen tappio olisi ollut huomattava.Palvelu oli asiantuntevaa, ystävällistä ja nopeaa.Ei voi muuta kun kiittää kaikesta! Loistavaa että tällaista apua on tarjolla!!
Linda Kokko: SUOSITTELEN EHDOTTOMASTI! Ensikontaktista lähtien ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Työvuorojen puitteissa hankalaa asioida virastoaikoina, mutta sähköpostiyhteys toimii ja erityiskiitokset Alestalolle joka oli tavoitettavissa puhelimitse myös virastoaikojen ulkopuolella.Ostin isosta vaihtoautoketjusta auton jossa ilmeni mittava moottoririkko noin kuukausi ostosta. Asiaa hoidettiin ensin kuluttajaneuvonnasta, mutta lopputulemaa ei tullut kun autoliike ei suostunut kaupanpurkuun ja lakkasi lopulta vastaamaan yhteydenottoihin kokonaan. Olin yhteydessä autokorjaamon suosituksesta Lakiasiantoimisto Lehtoseen ja kauppa saatiin heidän avullaan purettua.
Toni Pulkkinen: Autoriita myyjän kanssa päättyi haluttuun lopputulokseen. Oikein asiantunteva ja asiallinen palvelu. Myös asiakaspalvelun kannalta todella mahtava kokemus!
riku ahonen: Asiantuntevaa ja hyvää palvelua. Ilmaisella konsultoinnilla saatiin ratkaistua autokaupan riitatilanne, jossa autoliike vaati maksamaan kalliin remontin autoon. Erityiskiitos Anita Palosvirralle!
Harri Lahti: Heti otettiin asia tosissaan ja annettiin selkeät ja tähdelliset neuvot.sain kiistan ratkaistua autokaupan kanssa.mikä on jo aika saavutus.
Alisa Saarelainen: Täysi suositus minulta! En tiedä kuinka voisin tarpeeksi kiittää siitä avusta, jonka Viivi Paavilaiselta sain autoon liittyvässä kuukausia kestäneessä riidassa, jossa en enää päässyt vastapuolen yhteistyöhaluttomuuden vuoksi omin keinoin eteenpäin. Riita saatiin lopulta sovittua ilman oikeustoimia, joka oli valtava helpotus. Koko prosessin ajan kommunikointi oli selkeää ja joustavaa, minua informoitiin hyvin ja toiminta oli ammattimaista sekä asiantuntevaa. Tiedän jatkossakin, mihin olen yhteydessä jos tarve vaatii. Iso kiitos koko toimiston väelle ja iloista kevään tuloa.
Jenna Bahador: Sain nopeaa, ystävällistä ja hyvää palvelua asioidessani Lakiasiaintoimisto Lehtosen kanssa. Saamieni neuvojen avulla olin tietoinen oikeuksistani käytetyn auton ostajana ja kaupanpurun hakijana. Koin yhteydenpidon ja saamani palvelun asiakaslähtöisenä.
Mari Mitchell: Miljoonat kiitokset ja suosittelut Laki Lehtoselle, varsinkin Minna Pyykölälle. Sain todella asiantuntevaa ja hyvää palvelua. Jouduin ikävään tapaturmaan ja sitä seurasi pitkä ja hankala taistelu. Minna pysyi vierelläni muutaman kuukauden kestäneen matkan ajan, ystävällisesti ja selkeästi neuvoen.Suosittelen lämpimästi!
Jani Valtonen: Erittäin tyytyväinen. Riita autokaupan kanssa ratkesi hyvällä tavalla alta aikayksikön, kun otti Laki Lehtosen käyttöön. Todella asiantuntevaa ja mukavaa porukkaa + nopeeta toimintaa. Suosittelen vahvasti.
Jere Sirviö: Todella hyvää asiakaspalvelua, nopeasti, kattavasti ja selkokielellä jotta asiakaskin ymmärsi. Erityiskiitos Minnalle joka hoiti omaa asiaani, kiitos vielä kerran!

3. Borenius Attorneys Ltd - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 16 reviews

Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
Borenius Attorneys Ltd: what do users think?
marko tm: Ammattitaitoista toimintaa
Juha Tarvainen: Wife
Володимир Свіщевський: OK
Timo Nurmi: Parasta yritysjuridiikkaa

4. Asianajotoimisto Krogerus Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 16 reviews

Fabianinkatu 9, 00130 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
Asianajotoimisto Krogerus Oy: what do users think?
Mika Mäkelä: Työ asiota
Jürgen Heinz: Sehr attraktiver Markt

5. Asianajotoimisto Kuusivaara Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 11 reviews

Ruoholahdenranta 1, 00180 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
Asianajotoimisto Kuusivaara Oy: what do users think?
Jarkko Hyöppönen: Kuusivaara on puolustanut lainvastaisti toimivien perintäyhtiö Uuva Oy:n ja pysäköinninvalvontayhtiö Parkkipate Oy:n asiakkaaksi joutuneita erittäin menestyksekkäästi.Kohtuuhintainen ja asiaan perusteellisesti paneutuva asianajotoimisto.Suosittelen!
Tomi Roinila: Iso suositus kyseiselle firmalle ja erityisesti Jukka Muhoselle. Asiani hoidettiin vahvalla asiantuntemuksella ja omistautuneisuudella. Erityismainintana tälle firmalle voidaan antaa asiakaslähtöisyys ja joustavuus!
Kapa La: Iso suositus Jukka Muhoselle Kuusivaarasta, joka puolusti oikeuksiani yksityistä pysäköinninvalvontayritystä vastaan ansiokkaasti ja minut jatkuvasti ajan tasalla pitäen. Juttu voitettiin pitkälti asianajajan kokemuksen ja ammattitaidon ansiosta, yksin ei olisi ollut mahdollisuuksia.
Harri Virmakari: Hienosti hoidettu Parkki-Pate asia
Masa N: Viimeisen päälle hyvää työtä ja vankkaa kokemusta! Erittäin positiivinen käsitys jäi siitä tavasta, miten Jyrki asiat hoiti. Luottamuksen arvoinen asianajotoimisto!
Toni Uusitalo: Asiantuntevaa ja ammattitaitoista palvelua. Voin lämpimästi suositella.
Päivi Erkkilä: Positive:Professionalism,Quality
Joulupukki 2020: Huijari. Ei pidä lupauksia. En ainakaan luota. Yrittää mm. rahastaa huijaamalla!
Liina Pettai: Jyrki on asianajaja, jonka kanssa aina voitat! Jyrki tuntee tuomareiden henkeä, muun ammatitaidon lisäksi...
Rita Hast: Asia tuli hoidettua ammattitaidolla, vaikka välimatkaa oli n.1000km. Voin suositella tätä asianajotoimistoa!!
Kari Lampinen: Erittäin hienoa ja hyvää asiantuntevaa palvelua. Suosittelen!
Sari Nurmio-Varjonen: Erinomaista asiantuntemusta ja palvelua. 👍
Jarkko Kangas: Asiantuntevaa ja ammattitaitoista palvelua! Voimme suositella ehdottomasti!
Jarkko Nummelin: Asiantunteva ammattilainen.
Satu Mansikkamäki: Asiallista ja luotettavaa asianajopalvelua. Asiakasta kunnioittavaa ja asiantuntevaa. Olemme olleet tyytyväisiä ja Kuusivaara on hoitanut asiamme luottamuksellisesti. Kiitos!

6. Procopé & Hornborg Attorneys Ltd - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 5 reviews

Eteläesplanadi 18 8krs, 00130 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
Procopé & Hornborg Attorneys Ltd: what do users think?
Matti Rintala: Hyvä palvelu ja miellyttävä ympäristö
Mika Aro: Miellyttävä kokemus. Tilat siistit. kerrottiin tarkasti mitä tehty, sai yksilöllisen erittelyn. varmasti myös toisen kerran käytän heidän palveluja
Tomi Rosendahl: Ammattitaitoiset asianajajat.

7. Asianajotoimisto Waselius & Wist - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 2 reviews

Eteläesplanadi 24 A 4th Floor, 00130 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
Asianajotoimisto Waselius & Wist: what do users think?
六角: 良い雰囲気です

8. Asianajotoimisto Impola Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 7 reviews

Toinen linja 25, 00530 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
Asianajotoimisto Impola Oy: what do users think?
Antti Larvala: Asiantuntevaa palvelua
Verneri Impola: I love this place
Daniel Kislyuk: I went there to get an advice on immigration issues. In spite of the fact that their advice was "there is nothing we can recommend you to do in your situation, just re-apply" they didn't write this in an email, but had me come there and pay a full consultation fee. They didn't have a single successful case like mine, but still play as being great professionals. When asking them for advice always check beforehand- Is there anything non-obvious that can be done?- Did you have any successful experience with the similar cases?- Will there be a senior lawyer capable of giving a consultation?The guy I was talking to was very nice, but young and definitely not too experienced.

9. Lakitoimisto Nordic Law Oy Ab - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 2 reviews

Erottajankatu 5, 00130 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

10. Asianajotoimisto Fredman & Månsson Oy - Vallila

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 4 reviews

Hämeentie 68A, 00550 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
Asianajotoimisto Fredman & Månsson Oy: what do users think?
Eva Tervala: "Ihmisoikeusjuristi" ei auta hädässä olevaa, kuin korkeimmasta mahdollisesta palkkiosta + toimistokulut + ALV.
Angelika Kallio: Over the years attorney Markku Fredman and his team did a great job in alleviating the stress while managing expectations. I would 100% recommend Fredman & Mansson Law Office.
Kirsi Laure'n: Tasokas ja erinomainen asianajotoimisto. Markku oli meidän asianajaja vaikeassa asiassa ja voitti jutun. Suosittelen lämpimästi 😊
Erik Svenson: Ich habe eine schnelle, unkomplizierte und kompetente Hilfe zu meinem Fall bekommen. Sehr empfehlenswerte Kanzlei

11. Asianajotoimisto White & Case Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 4 reviews

Aleksanterinkatu 44, 00100 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

12. Mäkitalo Attorneys Ltd - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 2 reviews

Eteläesplanadi 12, 00130 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

13. Asianajotoimisto Finsta Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 3 reviews

Fredrikinkatu 25, 00120 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

14. Asianajotoimisto Autio Attorneys - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 10 reviews

Porkkalankatu 7 A, 00180 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

15. Lexia Asianajotoimisto Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 6 reviews

Lönnrotinkatu 11, 00120 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

16. Asyl Law Männistö Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 3 reviews

Eerikinkatu 48, 00180 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

17. Advokatbyrå Reims & Co Ab - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 3 reviews

Aleksanterinkatu 15 B, 00100 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

18. Asianajotoimisto Mitts & Co Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 2 reviews

Pohjoisesplanadi 35 A, 00100 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

19. Asianajotoimisto Heinonen & Co Oy - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 1 reviews

Fabianinkatu 29 B, 00100 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

20. Bergmann Attorneys at Law - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now

Pohjoisesplanadi 35 E, 00100 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

add a comment of lawyers for inheritance Helsinki

Comment sent successfully! We will review it in the next few hours.