Best Nail Product Shops In Helsinki Near Me

Luxury Nails & Spa Helmi Nails Ruoholahti Asian Nails Pinky's Nails The Body Shop Itis The Body Shop

1. Luxury Nails & Spa - Keski-Pasila

· 31 reviews

Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

2. Emi Nails - Eteläinen suurpiiri

Verified

Verified

· 5 reviews

Kaivokatu 10 B, 00100 Helsinki, Finland

Address WhatsApp
Emi Nails: what do users think?
Morva Motavali: The staff is highly unprofessional. Took cigarette breaks left and right and clearly had issue with their bookings since several girls had to wait for their booked appointments.I had my nails done by one of the men in the salon and he made me feel super uncomfortable by being in a hurry and just treating me like im just a piece of meat. He made several of my fingers bleed, broke one of my nail in the progress and just glued it back on.He used his own fingernails to get the nail polish off of the side of my nails, this not only hurt me but it was disgusting. They dont know anything about customer service and make u feel just like a dollar sign. No matter what the prices are compared to other salons, I wouldnt go again even if it was free. I honestly dont know how this place is up and running and they dont even have a card payment option, just cash and transfer which is sus already tax wise.
zhilwan al-kaki: Puolisoni käynyt kyseisessä liikeessä. Ja se oli viimeinen kerta! Mainostavat rakenne kynnestä 30€ mutta sit veloittavat 45€ koska on hiottu ja lakattu. Ja pyytävät menemään automaatille nostamaan rahaa ”koska heidä maksupääte ei toimi”
Anna: Aika varattu kynsien huoltoon 10-11, tulin ajoissa ja tokaistiin että tekijät tulevat vartin päästä. Odotin yli puoli tuntia. Tekijä tuli kompastellen paikalle. Paikka on hyvin likainen ja epäjärjestelmällinen. Sain epätasaset kynnet joissa tarkkaavaisuusvirheitä kiireen vuoksi. Pisteenä iin päälle tekijä rouhaisi kynnen vierestä poralla, ihoon tuli haava ja verta. Tätä ei pahoiteltu mitenkään. En voi suositella kenellekään.
Niina Petäjävaara: Erittäin epäammattimaista toimintaa. Henkilökunta (2) ovat tylyjä, puhuvat keskenään kieltänsä, nauravat ja tulee olo, että pitävät hauskaa asiakkaiden kustannuksella. Ripsien pidennykset olivat yhtä tuskaa, liima kirveli, silmien vuoto ja asennuksien pistely. Ala-arvoisia tuotteita, halvointa mahdollista ja saa olla onnellinen, että silmät eivät vaurioittuneet. Hygieniataso alle 0. Miettikää tarkaan menettekö tähän paikkaan, mielestäni se pitäisi sulkea viranomaisten tarkastuksen jälkeen HETI.
Susanna Latvala: hyvin tylyjä kun olet ostanut leats dealistä heille ripsien teosta.huomaat että olet arvoton etkä kunnon maksava asiakas,aikoja ei löydy vasta kuin 2kk odotus ajan jälkeen,no varasimme ajat mitkä olivat vapaan ja annoimme koodimme lets dealistä.menimme paikan päälle kello 10 varatulle ajalle saimme siskoni kanssa hyvin tylyn vastaan oton eikä edes meitä tervehtinyt,ilmoitti minulle että lapsi ei saa tulla sisälle kun vaunut ei mahdu pieneen liikeseen sisälle.Tunsimme itsemme todellakin ei tervetulleiksiyleisesti todella todella huonoa asiakas palvelua!!teimme ripset ja en ole koskaan saanut niin huonoja ripsiä ja ostin volyymi priset,ei kerrottu mitään hoidosta ja mitä saa ja ei saa tehdä.en suosittele kenellekään ripsien tekoa heillä.todella huonoja ja ei ollenkaan ystävällisiä kun et ole kunnon maksava asiakas heille.

3. Helmi Nails Ruoholahti - Eteläinen suurpiiri

· 76 reviews

Itämerenkatu 16 ( itämrenkuja pitkin, oikealle, ruoholahdetorilla, 00180 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
Helmi Nails Ruoholahti: what do users think?
Marja-Leena Niemenkari: Kodikas tunnema
Sanna-Maria Kivivuori: Hyvä palvelu. Lakat kestävät pitkään.
Olivia Rahunen: Vältä tätä paikkaa jos pystyt. Netissä keskustelua ja kymmenet saaneet silmätulehduksen täältä. Oma kokemukseni jo reilu vuosi sitten. Koko sukuhan siellä oli tietysti paikalla ja kaikki kovaan ääneen räkättää ja jakaa ruokaa toisillensa. Ymmärrän et 60€ ei mitään rentoutushetkeä saakkaan mut ei kyllä ollu minkäänlaista asiakaspalvelua. No valitin heille kynsistä kun meni päivä pari ja puolet oli tippunu pois. Väitti mulle viesteillä että oon liian rajusti tehny asioita ja osunu kaikkialle. Pyysin ystävällisesti edes korjaamaan ne, vaikka selvähän se oli että ne tippuu lopulta kaikki tai ees jotenkin hyvittää tän. Esti minut lopulta ja poisti google arvostelut. Hygienia ja helposti maailman surkein palvelu. Keksivät omat hinnat paikan päällä eivätkä todellakaan ota vastuuta mistään!
Jenna Kaijanranta: menin hankkimaan lash liftiä ensimmäistä kertaa. Oli todella huono kokemus.Koko käynnin pointti oli saada taivutetut ripset, mutta lopputuloksena oli samat ei-taivutetut ripset.Kamalasti niitä kaikkia kemikaaleja sinne tyrkittiin, muttei muuta tulosta kuin hirveä kirvely ja punoitus silmissä…En tiennyt miltä lopputuloksen olisi oikeasti pitänyt näyttää niin vakuuttelin itselleni kaiken olevan hyvin tehty. Myöhemmin katsottuani muiden salonkien tuloksia tajusin, ettei omani vastannut yhtään muita.En suosittele muille.
Paula Sädemeri: Upeat luonnollisen näköiset volyymiripset 🤩
anne-maarit partti: Helmi yrittää aina toteuttaa asiakkaan toiveet ja on ollut hoitajani jo vuosien ajan. Hieno ihminen ja kynsientekijäServices:Acrylic nails,Nail designs,Pedicure,Eyelash extensions
Seija Kaipainen: Olen käynyt melkein 10 vuotta Helmi Nailsissa ja aion käydä edelleenkin. Olen saanut hyvää palvelua joka kerta ja toiveeni on otettu huomioon.Service:Gel manicures
Tarja Lindevall: Services:Foot massages,Nail extensions,Nail painting,Nail designs,Eyelash extensions
Jeannette Kasongo: 5 vuotta ollut uskollinen helminailsille. Loistavaa palvelua joka kerta vuosi toisensa jälkeen 😊. Suosittelen.!Services:Foot massages,Sculpted nails,Nail painting,Nail polish changes,Synthetic nail removal,Acrylic nails,Pedicure,Nail repair,Nail decals,Eyelash extensions,Manicure,Nail cut filing,Gel manicures,French manicures
Heidi: Hyvät volyymiripset kävin 3vk sitten nyt vasta irronneet ensimmäiset.Toiveita ei oikein kuunneltu.
Jasmin: Kävin ottamassa volyymi pidennykset, ja olin aluksi vähän epävarma liikkeestä kun liikkeen työntekiät ei osanneet kommunikoida. Kun ripsiä alettiin tekemään niin tunsin jo heti todella vahvaa kirvelyä. En viitsinyt sanoa mitään koska ajattelin että kirvely lähtee pois. Myöhemmin tunsin kun työntekiä nosti minun silmä luomea ja laittoi ripsiä silmäluomen alapuolelle joten liimaa meni kokoajan silmiin. Kun ripset oli valmiit ne olivat todella epätasaiset ja liimattu suoraan silmää vasten. Ajattelin että ei tämä voi haitata mutta kun pääsin käymään suihkussa ja vettä meni silmään tuntui siltä, kuin koko silmä olisi palanut pois. Silmäni oli ihan täynnä verenpurkaumia joten varasin poistoajan toiseen paikkaan. Poistossa meni 45minuuttia ja työntekiä joutui käyttämään 3eri poistoainetta 10eri kerrosta. Hän sanoi ”en ole ikinä nähnyt näin vahvasti ja tiukasti liimattuja ripsiä, liimaakin on ihan liikaa”. Sain myös silmätulehduksen ja näkö huononi huomattavasti. En suosittele helminails salonkia.Service:Eyelash extensions
XitouXV: Does the job, but I wouldn’t recommend. I have been here twice now. The first time around I wanted glittery nails and I asked not to get rid of any length. The person didn’t cut the nail, but filed it down quite a lot. Then when she put the glitter in I could still see my own nail through and after doing a few refills over the nail it did not seem to go anywhere. I figured this must have been just the nail polish issue so I took a new timeslot with them about 3 weeks later after regrowth.However this second time the same person filed my nail down so much that the nail turned out to be way too sharp and thin after she was finished with the machine. Also the machine was heating up my nail, which I have never experienced before. That definitely raised some concerns. The filing job was done alright, she had to put 3 layers of colour so the nail wouldn’t show through and now the nails are weird and bumpy from the side view, meaning the nail polish is not even.Both times the person rushed the nails and didn’t put any time or effort into them. However, if you want quick gel polish and you need them done in less than 15 minutes then this is the go-to place. However, you can get a better job for the same price elsewhere.
Raija Arain: Laittaa hyvin ripsiä ja huoltaa niitä! Olen käynyt vuosia Ruoholahdessa!
Sarah Kimberly Rosen: I had my nails done 3 times in here. mentioned that I needed my nails to be extra hard for playing guitar. they stayed nice and strong for a long time. The staffs were really friendly. The most color options I have ever been. definitely recommend !
thanh nguyen: Tosi ammattitaitoinen tekijä ja tuli oikein nätit kynnet😍 olen enemmän kuin tyytyväinen! Kiit💜💜 Varmasti tulen uudestaan ja suosittelen lämpimästi😊Services:Pedicure,Manicure
Sarah Cafaro: Annan plussaa siitä että työntekijät olivat ihan ok ja maskeja käytettiin. Muu tässä paikassa oli aivan kamalaa. Ekaa kertaa olin laittamassa kynsiä mutta uutenakin ymmärtää että nää asiat ei ole ok. Paikkaa ei oltu siivottu varmaan vuosiin. Vessa oli todella likainen ja koruton. Isoja pölypalleroita lojui ympäri salonkia. Tuolit olivat aivan likaiset ja täynnä kuivunutta nestettä. Joka puolella oli ihmeellisiä ruskeita tahroja. Purkkien reunat ja siveltimet olivat selvästi likaisia ja pölyisiä. Pyyhe minkä päällä käteni olivat, oli jäänyt jäänteitä ja roskia. Selvästi myös likainen. Käytännössä paikka oli niin likainen, että jouduin pitämään tavaroitani sylissä. Asiakkaiden välissä kumpikaan työntekijöistä ei pessyt käsiään missään vaiheessa asiakkaiden vaihtuessa. Toinen työntekijöistä vaihteli kynsien tekemisestä ripsien tekemiseen, vastasi puheluihin ja tekstaili väleissä. Viereisessä ripsihuollossa ei ennen tehty mitään kliinisiä toimenpiteitä. Pöytää jossa kynteni tehtiin ja käsinoja pöydällä oli ruskeasta likainen. Suojahanskoja ei käytetty missään vaiheessa, vaan paljailla käsillä suoritettiin kaikki. Toiveistani ei kauheasti sen enempää kyselty vaan tehtiin sanomatta mitään. Viilaaminen sattui ja lakkaaminen suoritettiin i8han sama-tyylillä. Työ loppui sanomalla "kiitos" ja se oli siinä. Ei valitettavasti uudelleen :(
Vera Kröger: Service:ManicurePositive:Cleanliness,Professionalism,Punctuality,Quality,Value
Katariina Roiha: Service:ManicurePositive:Value
Minta L: Parhaat ripsienpidennykset! :) ammattitaidolla tehdyt ja kauniit +pysyy todella hyvin!!
J. B.: I don’t recommend this salon as the quality of manicure I received the other day was far from good. The price is 30 EUR for a standard gel manicure. You can see yourself from the pictures (made at home same day after the manicure was performed) how badly made it is. The edges are all curvy, they (man, who did the manicure) didn’t even touch the nail cuticle, it was all done in 20 mins, and in a great rush. I can myself color it better at home. Beyond disappointed. It was a prompt decision, because this place is very close to my home, but from now on, I would rather stick going to Russian/Ukrainian ladies for this service.
Maria Cebe: Laadukas työ ja mukavat tekijät. Suosittelen!

4. The Body Shop Kaari - Läntinen suurpiiri

· 4 reviews

Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
The Body Shop Kaari: what do users think?
Marjo Kupila: Menin lahjakortin kans sisään hirveessä kiireessä ja olin ulkona alle 10 minuutissa. Kerroin mitä haluan ja todella ammattitaitoinen myyjä löysi joka ikiseen tarpeeseen tuotteen.
Ayu Hartoyo: Close to home and friendly staff.
Eric Zenkner: The body shopissa on hyvät hinnat ja kaunis sisustaa . Olen myös tyytyväinen palveluun . Minä pidän myös teidän eri hajustanne . Tosiaan joulukalentereita voisi olla myös pienempi, alhaisemmilla hinnalla niin että voisi otaa useimmin joulukalenterin teiltä . Pidän paljon siitä että teillä on pienempiäkin sampo,suihkugeeli ja hoitoaine pulloj !!!:) 😊
Juhana Toivonen: Kiva myymälä. Arvostan tätä konseptia.

5. Asian Nails - Eteläinen suurpiiri

· 25 reviews

Mannerheimintie 45, 00250 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

6. Pinky's Nails - Torkkelinmäki

· 23 reviews

Helsinginkatu 1, 00500 Helsinki, Finland

Address WhatsApp

7. The Body Shop Itis - Puotinharju

· 9 reviews

Itäkatu 3, 00930 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

8. The Body Shop - Eteläinen suurpiiri

· 45 reviews

Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

add a comment of nail product shops in Helsinki

Comment sent successfully! We will review it in the next few hours.


×
Deja aqui tu email para recibir nuestra newsletter semanal, llena de ofertas y novedades de tu ciudad
¡Gracias por suscribirte!