Best Occupational Therapies In Helsinki Near Me

1. Pohjola Sairaala Helsinki - Läntinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
63 reviews
new review
Pohjola Sairaala Helsinki
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 10PM

Telephone: +358 10 2578100

Business type: Occupational therapist

2. Hanna Lampi - Suur-Tapiola

VerifiedVerifiedProfile verified by owner today
1 reviews
new review
Hanna Lampi
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Heinjoenpolku 3, 02140 Espoo, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 5PM

Telephone: +358 50 3277532

Business type: Counselor

3. Eira Hospital and Medical Centre - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
18 reviews
new review
Eira Hospital and Medical Centre
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Laivurinkatu 29, 00150 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 8PM

Telephone: +358 9 1620570

Business type: Private hospital

4. Orton Oy - Läntinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
33 reviews
new review
Orton Oy
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 6PM

Telephone: +358 9 47482705

Business type: Private hospital

Orton Oy: what do users think?
Riikka Heinänen FIN: Toimintaterapeutin vastaanotolla, painevaate (Lymed) selvityksessä. Erinomaista ammattitaitoa.
Reijo Tuori: Sain fysioterapeutti Petri Saloselta selkäkipuja helpottavaa hierontaa. Hän lupautui myös pyytämään talon lääkäriltä kipulääkereseptiä. Huolenpito todella kiitettävää, sillä seuraavana aamuna Petri soitti ja kysyi vointiani. Häneltä järjestyi myös uusi aika, niin että pääsen kuntoon ennen ruskaretkelle lähtöä.Suosittelen lämpimästi: tehokasta ja ammattimaista hoitoa. Kiitos!!
Mande: Ei valittamista. Ripeää toimintaa vast.otolla. Lisäksi samalla käynnillä lab ja rtg. Ystävällinen henkilökunta. Asiantunteva ortopedi T. Karila. Suosittelen.
Harri Naakka: Käyty on, tuloksia hitaasti.
Juha Kutila: Hyvä palvelu
Marika Nuutinen-Virtanen: Tri Ville Puiston vastaanotto. Ortopedi, erityisesti selkä potilaat. Luja luottamus tähän lääkäriin. Suosittelen
Eero Karvinen: Asiallinen ja yksilöllinen asiakaspalvelu. Ainoa asema jossa lääkäri selvitti johdonmukaisesti potilaalle kipuun johtavia mekanismeja. Tämä tapahtui 1,5 vuotta kivun alkamisen jälkeen. On syytä olettaa kivun katoavan ohjeiden toteuttamisen avulla. Tästä suurkiitos lääkärille, joka paneutui potilaan vaivaan huolellisesti ja otti potilaan asian hoitaakseen. KIITOS!
Aleksander S: Kuukaudesta toiseen käymme täällä, mutta toiminta senkus vaan jatkuueikä luvattua purkua näy! Milloinko tämä kohde puretaan?Plussaa näyttävästä natsihenkisestä pihavalaistuksesta
Harry Korventaus: Olen kolme vuotta odottanut lähetettäväenkä ole saanut . Olisi kroonisen kivun hoito helpompaa , jos kuuntelisivat asiakasta ja hänen kipu tilaansa .
Suzanita Rossi: Ihana💖 erikoislääkäri minulla, erittäin hyvä mm. osaaminen ☆☆☆☆☆. Puhelinpalvelussa ja 1 erityislääkäri magneettikuvauksessa voisi panostaa paljon enemmän ystävällisyyteen☆.
Anni Aavakoski: Siisti fiksu sairaala. Pysäköinti paikkoja todella rajatusti. Sujuvaa ja toimivaa hoitoa.Opasteet ja kyltit voisivat olla hieman selkeämmät mutta henkilökunta neuvoi kyllä ansiokkaasti.
Kae Toivane: Tänään vaimon käynti ortopedillä, kipujen vuoksi. Vaimo hyvin harmissaan koska jo kolmas kerta puolen vuoden aikana samalla läkärillä. Lääkäri ei ole viitsinyt yhtään tutustua asiakkaan sairaushistoriaan,vaan joka kerta kuin tulisi ensimmäistä kertaa vastaanotolle. Kyselee vanhojen arpien historiaa joka kerta. Ei meinaa löytää viimeksi otettuja röngenkuvia koneelta. Katselee jotain 1,5 v. Vanhoja ja väittää viimeiseksi kuviksi. Ovatkohan liian monessa " yrityksessä" mukana, etteivät enään välitä mikä on potilas-suhde. Mitä merkitsee asiakkaalle?Valitettavasti kaikki ihmiset eivät ole kovia valittamaan kivuistaan ja käy kuukausittain valiittamassa ja tuomassa rahaa. Vaimoni on mennyt pienestä lapsesta saakka sinnillä. Ei ole halunnut näytellä kipuja/ vammojansa. On halunnut olla niin kuin muutkin.Eli ei osaa valittaa. Me lähimmäiset tiedämme, että kun hän vain menee ja on sulkeutunut, tiedämme mistä johtuu. Kaikille lääkäreille tiedoksi. Tutustukaa potilaittenne aikaisempiin käynteihin ennen vastaanottoa- kiitos. Jos ei kuulu "tyyliinne" niin kannattaa opetella.
markku nurmi: Osaavaa toimintaa
virve jaanu: Asioin äitini kanssa aika usein Ortonissa Lääkäri Hannu Väänäsen vastaanotolla. Toivoisin että minullakin olisi samanlainen lääkäri joka huomioisi ja hoitaisi minua kuten äitini joka on saanut todella hyvää hoitoa. Hänen vastaanotollaan tulee tunne että sinusta todella välitetään ja halutaan auttaa. Olen myös itse saanut apua kuinka minun tulee toimia, auttaakseni äitiä omalta osaltani . Haluan myös välittää Suuret kiitokset asiakaspalvelussa olevalle Tuulalle. Olet todella ystävällinen, autat ja neuvot sinulta saa vastauksen kysymuksiin joita en osannut edes kysyäAurinkoiset kiitokset , Ortonissa on mukava käydä !
Jukka Mustakallio: Jukka mustakallio terve ,kotiuduin juuri himaan ortonilta jossa minulle tehtiin kummankin puolen lonkan tekonivel operaatio.ja seuraavaa operaatiosta en voi kyllin kiittää Sauli varjosta tehokkaineen lääkäripartnereidensa kanssa tehtyä leikkausta ja varsinkin kun puhui minut ympäri saman aikaiseen leikkaukseen ( vain yksi kuntoutus muuten ensi vuonna olisi taas edessä )lisäksi koko leikkaus sali yksikkö hoitajineen oli kun vanhoja tuttuja aina kerrottiin mitä tehdään seuraavaksi esiteltiin itsensä niin tunsi että siellä hoitavassa puolella on aito ihminen ,leikkaus meni hyvin .heräämössä oli kiva olla vaikka itse leikkaus tehtiinkin alapääpuudutuksella ja pienellä unella ei yhtään mitään kipuja. Huoneeseen kun päästiin niin aina kun hoitaja vaihtui päivä,yö,aamu vuoro hoitaja tuli tervehtimään ja kertoi nimensä ja kaikki toimi kuin hotellissa ,fysioterapeutti oli viimeisen päälle ,kun alettiin opettelemaan uudestaan kävelemään ,ja seuraavana päivänä jo oltiin hyvin pystyssä ja siitä seuraavana päivänä käveltiin keppien kaa jo 200 m kevyesti ,Olin jo kolmantena päivänä niin hyvässä kunnossa että olisin jo päässyt kotia mutta vaikka olin oma maksava potilas halusin jäädä viellä yhdeksi vuorokaudeksi koska hoito on parasta mitä voi saada ja himassa kyllä kerkiää jatkaa kuntoutusta seuraavat viikot ,kiitos kaikille lekurit ,hoitajat ,kuljetushoitajat,fyssari,laitosapulaiset tämä on tiimi peliä että kaikki toimii terveisin Jukka mustakallio
Tomi Ihander: En voi kuin kehua kipupolin toimintaa, hoitajat ja Simo Järvinen Ylilääkäri , ovat potilasmyönteisuä. Ei voinut laittaa 10 tähteä.
Tanja Kivi: Aikaisemmin huippuluokan paikka. Sitten kuntoutus myytiin HUS:lle, ja jo vuosi sitä ennen alkoi alamäki. Ehkä työntekijöiden epävarmuus tulevasta vaikutti, mutta osalta unohtui kokonaan asiakaspalvelu.Yhä löytyy ihania yksilöitä, jotka valittamatta tekevät kaikkensa potilaiden hyväksi. He tuntuivat ymmärtävän, että kivuista kärsivä potilas on usein myös täysin loppu henkisesti ja fyysisesti, eikä siksi aina jaksa olla kohtelias.Minut sijoitettiin paljon apua tarvitsevana eri osastolle kuin normaalisti kuntoutuspotilaat. Leikkauspotilaat tuntuivat ansaitsevan sillä osastolla kaiken hoidon ja huomion. Kuntoutuspotilaana tunsin oloni toisen luokan kansalaiseksi. Luokseni tultiin vain, jos kukaan leikkauspotilas ei kaivannut.Vessaan auttamista sai odottaa kohtuuttoman kauan. Suurimpaan osaan avunpyynnöistä vastattiin tylysti, "ettei tällä osastolla yleensä". Kyse asioista, jotka ilman muuta tehtiin kuntoutusosastolla. Pahinta oli, kun jouduin pesun jälkeen MÄRKÄNÄ ja kylmissäni odottamaan avustamista altaalle hurjat 40 minuuttia avuttomana. En yltänyt lämpimään suihkuun edes. Hoitajalla oli ollut kiire johonkin palaveriin ja altaaseen ei saa turvasyistä mennä ilman fysioterapeuttia.Etukäteen pyydettyjä apuvälineitä, kuten erikoissänkyä joutui odottelemaan. Etukäteen myös pyydettyä erikoisruokavaliota ja ruokailuaikataulua tuntui aluksi olevan hirmu vaikea toteuttaa, ja hedelmiä sekä välipaloja joutui tuomaan kotoa. Sovittuja hoitoja peruttiin syytä ilmoittamatta. Kuntoutusviikon aikaisia hoitoja pitikin maksaa erikseen, mistä kerrottiin vasta jälkikäteen.Aulatilat on pidetty hyvässä kunnossa, mutta "sisemmällä" sairaalassa on usein rapistuneita tiloja.Vierestä jouduin kuuntelemaan alentavaa kohtelua crps-potilaalle, joka pyysi lääkärin jo ohjeistamaa särkylääkettä. Hoitajan mielestä potilas oli jo saanut tarpeeksi, eikä hän suostunut antamaan. Hoitaja myös kielloista huolimatta koski crps-potilaan kosketusherkkään kylkeen. Pahaa teki vieressä olla.Vaaratekijä on myös se, että käytävät ovat pitkiä ja täysin autioita. Kaatunut potilas joutuu pitkiä aikoja makaamaan ilman apua, huonosti kävelevä joutuu pitkiä matkoja etsimään apua. Jonkinlainen vartiointipalvelu tai avunkutsumistapa olisi tärkeä.Epäkohdat korjasmalla Ortonin saisi vielä takaisin huipputasolle!
Vieru Lilia: Serious!
Marjut: Aikaisemmin oli erittäin hyvä paikka. Sai asiantuntevaa ja hyvää hoitoa, mutta sitten jotain tapahtui ja yks kaks ystävällinen henkilökunta oli ylimielistä ja piittaamatonta. Oli järkyttävää katsella miten siellä avuttomia huonokuntoisia ihmisiä kohdeltiin. Kaikki vedettiin kiireellä huolimattomasti lävitse. Asiat oli hoitamatta, k6kaan ei tiennyt mistään. Papereita ei oltukaan tilattu vaikka piti ja koko homma osoittautui ihan fiaskoksi.Ikävää että irtisanoitte niitä hyviä, asiallisia ja ystävällisiä henkilöitä ja annoitte niiden kärttyisten välinpitämättömien jäädä.Ei ole enää Orton entisensä ei , valitettavasti näin.
Nina Holmberg: Tyttäreni leikattiin torstaina Ortonissa. Heti aamusta oli vastassa ihanat ja asiantuntevat hoitajat. Juttu luisti kaikinpuolin ja oli rauhallinen olo kun lähdettiin saattamaan tytärtämme leikkaussaliin. Leikkaus meni hienosti ja leikkauslääkäri oli mahtava, nukutuslääkärikin kävi moikkaamassa ja hoitaja heräämössä oli rauhallinen ja asiantunteva joka sai heti tyttäremme rauhoittumaan ❤ Takaisin osastolle päästyämme tyttäremme nukkui melkein koko päivän. Hoitajat jatkoivat ihanaa puurtamistaan ilolla ja hymyllä. Saimme rauhassa viettää perhehuoneessa päivän. Pirteitä oltiin sitten illalla koko perhe kun kotiuduttiin. Mahtava sairaala ja henkilökunta❤ Ansaitsette täydet pisteet koko sairaala kahvion henkilökuntaa myöten ❤
Jarkko Hirvonen: Ehkä Suomen paras tietämys (Crps) kivusta ja kipupotilaiden hoidoista. Olen käynyt vuodesta 2007 kahdesta kolmeen kertaan vuodessa. Suosittelen.

5. Docrates Syöpäsairaala - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
6 reviews
new review
Docrates Syöpäsairaala
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Saukonpaadenranta 2, 00180 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 6PM

Telephone: +358 10 7732050

Business type: Medical clinic

6. Kalasatama Centre for Health and Well-being - Kalasatama

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
208 reviews
new review
Kalasatama Centre for Health and Well-being
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Työpajankatu 14 A, 00580 Helsinki, Finland

Schedule: Closes soon ⋅ 4PM ⋅ Opens 8AM Wed

Telephone: +358 9 31050333

Business type: Public medical center

Kalasatama Centre for Health and Well-being: what do users think?
Salla K: Toimii julkiseksi terveysasemaksi todella loistavasti. Olen käyttänyt asemaa nyt 3 vuotta ja asiointeja on kertynyt monesta eri asiasta. Takaisinsoittopalvelu on toiminut joka kerta hyvin, jos on aamulla soittanut, niin soitto tulee viimeistään iltapäivällä. Kiireelliset soitot olen tähän asti saanut läpi muutamissa minuuteissa. Odotusaika linjoilla on voinut olla yli 30 minuuttia, mutta se lienee ihan hyväksyttävää, kun ei ole akuutista hädästä kyse. Hoito on ollut aina hyvää ja ystävällistä (yhtä lääkäriä lukuunottamatta).Positiivinen yllätys, että jossakin asiat toimii suht jouhevasti.
Ville Luosujärvi: Akuuttiinkaan hätää ei saa apua, koska ei ole aikoja tai resursseja. Sairaanhoitajan suosittelevat käyttämään yksityisiä palveluita.
Greta Greta: Erittäin huono palvelu. En halua maksaa veroja ja ylläpitää epäpätevää henkilökunta.
Hiekka Pohja: Äärimmäisen epäkohtelias puhelinpalvelu.Jatkuvasti keskeytetään ja puhutaan päälle, kun asiakas yrittää vastata hoitajan kysymyksiin.Jos on huono päivä, niin jää himaas!
helena hervanto: Ei siellä tiedetä yhtään mitään.Käsittämättömän pitkät jonot puhelinpalveluun.Nyt joku palvelutiimi käsitellyt asiaani lähes 2kk;tta ja mitään ei tapahdu.Nyt tulee kohta vuosi täyteen eikä lääkäri aikaa vaan saa.
Hannu Makkonen: Tosi huonoa palvelua.
Jenni: Joka kerta olen saanut Kalasatamasta ystävällistä palvelua ja avun vaivaani. Aina on soitettu takaisin ja työntekijät olleet mukavia. Aulatyöntekijät etenkin ovat mukavia ja opastaneet sekä huomioineet. Minulla ei ole huonoja kokemuksia, mutta olen kuullut myös runsaasti huonoa työntekijöiden ja psykiatrisia palveluita käyttävien ihmisten puolelta. Kompleksi on omasta mielestäni liian iso ja ahdistava.
dexteri: huonoa palvelu
OfficalNOOBA223 ADVENTURES: depends on a doctor. Sometimes service is good or sometimes very very VERY bad.
ADRY Official: So it shows that it closes at 16 I came there at 15:30 and someone was super rude way on the info desk and explained that it's closed and he can't use a computer and asked if I know how computers work! As I graduated with an Information technology I can help him and educate him how to use it as well since I'm working on the customer service I can teach him how to speak, but I didn't wanted to be rudr since he is older than my dad!!!
Scud Kotonog: Went for covid vaccination with an appointment. Everything was super fast, efficient and convenient. The staff was very helpful and polite. I was impressed
Zofia Lindroos: Kun jäin eläkkeelle 2016 kävin erinomaisen lääkärin ikätarkastuksessa.Nykyisin tilanne on muuttunut..Jos onni potkaisee läpäisee hoitajan arvion. Punainen vaate on jos erehtyy tunnustamaan että on joutunut hoitamaan vaivaansa yksityisellä. On heti eriarvoinen ja ei kuulu perusterveyden huoltoon.Aikuisella tytärellä samat ongelmat.Ei apua anemian hoitoon
Anniina Emma: Hyviä kokemuksia sekä asiantuntevaa hoitoa saanut jokaisella käynnillä, vaikka kiirettä ja haasteita varmasti riittää. Erityiskiitos fysioterapeutille.
Wilma Englund: Huonointa palvelua mitä olen ikinä saanut.
Jari Vento: Erinomainen Helsinki SOTE keskus. Palvelut toimivat ja turha jonottaminen eivät kuulu tämän toimipisteen palveluihin. Kaikki toimii erinomaisesti.
Timo W: Kävin labrassa verikokeissa ja sen jälkeen alkoi huimata ja tulla näköhäiriöitä. Pyydetty apua infosta , mutta vastaus oli että sairaanhoitajat eivät ota enään vastaan koska paikka menee kiinni klo 15. Kehotti hakeutumaan päivystykseen. Pyydetty poistumaan luukulta koska jos tulisi muita asiakkaita. Älä siis saa kohtausta hyvinvointikeskuksessa lähellä sulkeutumisaikaa!
Saija Niskanen: Mukava lääkäri. Sain palvelua aulassa.
Jake Harris: Totally useless staff who don't know the opening times of their own facilities was told different times by different people on reception that are different to the opening times stated on thr website
Timo Villberg: Pelkkää hyvää
Sanna Hjerppe: Huonoin terveysasema ikinä.
Jukka Sarento: I wish everyone who works there a slow, painful, humiliating and violent death

7. Lääkäriasema Sofianova - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
13 reviews
new review
Lääkäriasema Sofianova
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Rikhardinkatu 4 B 19, 00130 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 6PM

Telephone: +358 9 6126520

Business type: Massage therapist

Lääkäriasema Sofianova: what do users think?
Anna Sofia Nevanlinna: Kiitos ihanista hoidoistasi Matti Hokkanen! Olen saanut todella paljon apua valtavan syvällisesti sinulta. Sinulla on todella taitava ote tähän työhön ja arvostan todella paljon osaamistasi osteopaattina. Kiitos!Kiitos myös Merja sinulle koko Sofianovasta! Pelkkä Lääkärikeskus Sofianovassa oleminen ihanissa tiloissa tuntui jo eheyttävältä! Todella upeaa, että Helsingistä löytyy näin monipuolinen lääkäriasema, kiitos!Nähdään taas!
Marika H: Todella osaavaa ja ystävällistä hoitoa, asiakasta oikeasti kuunnellaan. Ei mitään liukuhihna toimintaa.
Mervi Wennerstrand: Minulle sopiva tarjonta erilaisia hoitoja
Raimo Partanen: Hyvät osaajat!
Pekka Vartiainen: Rauhallinen, kiireetön, kohtelias.
Liisa Pietilä: Ihanan levollisen ja rauhallisen tuntuinen lääkäriasema, jossa aidot kynttilät loivat tunnelmaa. Hätäännyksen hetkellä sain apua, josta olen todella kiitollinen. Itse lääkärin vastaanotto tuntui hyvälle, sillä pääosassa olin minä, eikä tietokone. Sijainti Helsingin ydinkeskustassa on hyvä. Suosittelen.
Jonna Blomqvist: Iso kiitos Merja Riskalle hyvästä hoidosta
Pirkko Opas: Hieno, positiivinen vaihtoehtoisia hoitomuotoja tarjoava suomalainen lääkäriasema. Sieltä löytyy lääkäreitä, jotka ovat perehtyneet esim. homeopatiaan. Koulutettuja fysioterapeutteja; shiatsuhoitaja jne. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

8. Mehiläinen Helsinki Ympyrätalo - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
35 reviews
new review
Mehiläinen Helsinki Ympyrätalo
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Siltasaarenkatu 18 A, 00530 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 8PM

Telephone: +358 10 41400

Business type: Occupational medical physician

9. HUS - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
6 reviews
new review
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Topeliuksenkatu 5, 00260 Helsinki, Finland

Telephone: +358 9 4711

Business type: Hospital

10. Palvelutalo Merenpisara - Arabianranta

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
4 reviews
new review
Palvelutalo Merenpisara
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Kaj Franckin aukio 2, 00560 Helsinki, Finland

Telephone: +358 20 1755600

Business type: Hospital

11. New Children's Hospital - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
86 reviews
new review
New Children's Hospital
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Stenbäckinkatu 9 Rakennus 6, 00290 Helsinki, Finland

Schedule: Open 24 hours

Telephone: +358 9 4711

Business type: Children's hospital

12. Park Hospital - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
43 reviews
new review
Park Hospital
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Stenbäckinkatu 11, 00290 Helsinki, Finland

Telephone: +358 9 4711

Business type: Hospital

13. University of Helsinki - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
148 reviews
new review
University of Helsinki
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Yliopistonkatu 4, 00100 Helsinki, Finland

Telephone: +358 9 1911

Business type: University

14. Aalto University - Suur-Tapiola

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
284 reviews
new review
Aalto University
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: 02150 Espoo, Finland

Telephone: +358 9 47001

Business type: University


add a comment of occupational therapies in Helsinki

Comment sent successfully! We will review it in the next few hours.