Best Professional Diving Courses Helsinki Near Me

Sea Safety Scandinavia Ltd Sukelluskoulu Aalto

1. Sea Safety Scandinavia Ltd - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 19 reviews

Mannerheimintie 17, 00250 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
Sea Safety Scandinavia Ltd: what do users think?
Teppo Lallukka: Very good selection of Scubapro and TecLine diving equitment! Also they service regulators for most brands
Janne “Perseilijä” Moisio: + asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta.+ monipuoliset sukelluskurssit+ edullinen+nopea palveluSuosittelen!!!
Tomi Merikoivu: Viiden tähden asiakaspalvelua ja hinnat kohillaan. Vahva suositus käytttäkää tätä paikallista sukellusliikettä!
Reijo Lintula: Olen saanut täällä hyvää palvelua ja nyt olen menossa avovesiosuudelle. Tarvikepuolella hyvä valikoima ja peruspalvelut kuten pullojen täyttö ja laitevuokraus ovat kunnossa. Myös pysäköintipaikkoja on lähellä runsaasti.
Suvi Stenback: Kävimme 2 lapseni kanssa perhe merenneitouinnissa 22.5.2021. Maksoin verkossa 25€x3. Kuitissa selvästi kerrottiin perhepäivän ajaksi 14:00-16:30. Kuitenkaan näin ei ollut vaan pienellä printillä jossain kulmassa oli maininta että ajankohta olisi tullut valita joko 14:00 tai 15:00 ja perhepäivä siten kestäisi vain tunnin.Tämä ei kuitenkaan ollut mitenkään selvää nettisivulla ja kaikki 11 ilmottautunutta tulivat samaan aikaan klo 14:00. Ilmoittauduin monta päivää aiemmin, mutta kukaan ei ottanut minuun yhteyttä korjatakseen tilanteen ja valitsemaan ajan ennen saapumista. Ohjaaja mukaan lukien meitä oli pienessä tilassa 12 henkeä, mikä oli yli sen aikaisten koronarajoitusten. Pieneen altaaseen emme myöskään kaikki mahtuneet kunnolla uimaan ja törmäilimme toisiimme jatkuvasti. Tulimme viimeisinä myöskin paikalle eikä toiselle tyttärelleni riittänytkään lasten pyrstöä. Hänelle siispä annettiin aikuisten kokoinen pyrstö mikä ei pysynyt lainkaan päällä. Ainoa ohjaus mitä saimme oli ’heilutelkaa pyrstöä’ ja ilman uimanoodelia, lapsille harjoittelu syvässä päässä oli jopa vaarallista. -Tästä ei myöskään ohjeistettu mitään. Kun tunti oli ohi, meidät ohjeistettiin ylös altaasta. Näytin ohjaajalle kuittia, missä selvästi kerrottiin ajan olevan 2,5h eikä 1h, hän totesi vain että aika on aina ollut 1h ja ’jos haluatte voitte hakea pallot vielä altaasta’. - Tämä vaikka ketään muuta ei ollut tulossa altaaseen.Maksoin siis yhteensä 75€ tunnin pulikoinnista täpötäydessä altaassa. Olin firmaan heti yhteydessä, mutta hei eivät kokeneet tarpeelliseksi hyvittää minulle euroakaan.
Sanctum Dive Gili Trawangan: Kiitos paljon :)
Thomas Kämper: Huippua!
Kai Koivula: Ammattimainen henkilökunta. Loistava palvelu ja mukava keskustella sukelluksen liittyvistä asioista.
Nikolai Syrjälä: Kävin PADI OWD-peruskurssin täällä. Hyvät, kokeneet kouluttajat ja mukavan leppoisa tunnelma kurssilla. Asiat opeteltiin rauhassa ja kunnolla.
Henri Koski: Todella hyvää asiakaspalvelua ja hinnat kohdillaan! 👍
Hannu Hietanoro: Erittäin hyvä ja hieno palvelu nuorelle sukeltajan alulle.
Sami Kassimäki: Asiantuntiva palvelu ja laaja valikoima.
Jarmo Ollikainen: Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua sekä monipuolinen valikoima laadukkaita sukellusvälineitä ja -tarvikkeita.
Tino Rossi: Helsingin parhaita sukellustarvikeliikkeitä

2. Sukelluskoulu Aalto - Läntinen suurpiiri

Verified

Verified

· 22 reviews

Malminkartanontie 1, 00390 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

3. Black Belt Divers - Eteläinen suurpiiri

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 3 reviews

Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki, Finland

Address WhatsApp
Black Belt Divers: what do users think?
Hyukjin Lee: SCAM site. Don't order from this site
Chelsea M: If I could do negative stars, I would. Not only did these low-lives take our money and send no items, they had an answering service in the US (which is now a disconnected number), that would continually put us off and say they were "leaving messages". We filed a dispute with our card company, and these absolute pieces of garbage had the gaul to respond to the dispute (with a blank piece of paper), so the credit was reversed. I missed the reply window by 4 days, so we're out over $400 for nothing.FRAUDULENT SELLER!!!!!

add a comment of professional diving courses Helsinki

Comment sent successfully! We will review it in the next few hours.