Best Rabbit Shops In Helsinki Near Me

Faunatar Helsinki Arabia Faunatar Helsinki Redi Megaeläin Itis Faunatar Vantaa Myyrmanni

1. Faunatar Helsinki Arabia - Arabianranta

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 87 reviews

Hämeentie 111, 00550 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp

2. Faunatar Helsinki Redi - Kalasatama

Verified

Verified

· 16 reviews

Kauppakeskus Redi, Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
Faunatar Helsinki Redi: what do users think?
Tweetie: Pieni kauppa. Ystävällinen henkilökunta.
Mailis Kivekäs: Kaupassa myydään paljon kaneille tarkoitettuja tuotteita, jotka eivät sovi kanin ruokavalioon (esim. siemenet ja viljapohjaiset tuotteet). Lisäksi Faunattaressa myydään ylijalostettuja kaneja. Kanien myyminenhän on ongelma jo itsessään, kun nettipalstat ja eläinsuojeluyhdistykset ovat jo täynnä kotia etsiviä kaneja. Monet eivät ymmärrä, miten vaativa lemmikki kani on ja Faunatar siitä huolimatta myy kaneja lähes kenelle tahansa. En myöskään voi suositella heidän hoitopalveluita, sillä kynsien leikkuussa kania pidettiin selällään (mikä on äärimmäisen stressaava tila kanille!). Positiivinen asia on kuitenkin, että osa työntekijöistä on asiantuntevia ja moni tuote on laadukas, esim. Bunny-brändin pelletit. Faunatar on myös huomattavasti parempi kuin esimerkiksi Megaeläin.
Sampo Paavilainen: Oikein miellyttävä ja asiantunteva. Ilo asioida liikkeessä.
Jade Floman: Ei vastaa puheluun
Sika von Häikäilemätön: Pienenpuoleinen tilaihme: vaikka neliömetrejä vähän ja tavaraa paljon, onnistuu välttämään ahtauden.Selkeä, kokonaiskuva vaivatonta hahmottaa jo ovelta.Luonnonvalon loistaessa ainoastaan poissaolollaan ilmeeltään hieman aneeminen: hupaisat lelut, lemmikkieläinkaupan ainutkertainen äänimaailma kuitenkin piristävät, elävöittävät tunnelmaa; valjuus virkistyy väreiksi ilmapiirin kutsuessa käymään toistekin.Valikoima laaja: löytyy monenlaista lemmikkien tarvikkeista itse eläimiin (esim. pienjyrsijät, terraarioeläimet).Sijainti oiva, metroasemaa aivan liki: säästyy kauppakeskuksessa eksyilyltä.Palvelu todella ystävällistä, asiakkaista ja - mikä merkittävintä - eläimistä välittäminen läsnä.
Linda Mielonen: Ihanan ystävällinen henkilökunta ja hyvää palvelua
Pirjo Ristola: Hyvä palvelu
asdfsdaf asdfasdf: Redin piste kiinni vaikka google kertoo toista. Tälle ketjulle 0/0
Dimitri Granfelt: Liike taas vaihteeksi suljettu ilman minkään maailman ilmoitusta! Turhaan taas matkustin kymmeniä kilometrejä.Toistuvaa tämä toiminta. Nettisivut sanoo silti että liike olisi avoinna!
Nette: Uudet tilat paremmat ja hyvin aseteltu. Liikkeessä vähän vähemmän eläimiä normaaliin verrattuna. Valikoima tuotteiden suhteen ihan hyvä.Asiakaspalvelussa on kumminkin paljon petrattavaa. Olin kassalla odottamassa myyjää 15min., koska yksi myyjä jutteli jonkun tuttavansa kanssa (ainakin mitä juttuja kuulin niin oletan ihmisen olevan tuttava) ja toinen myyjä putsasi terraarioita tms. Kerran minua päin katsottiinkin, mutta silti ei tullut kassalle. Olin juuri jättämässä ostokset siihen, kun myyjä tuli kassalle, ei tervehtinyt eikä kiittänyt. Ihan yleisesti käytöstavoissa on parantamisen varaa.
Maria Vahuri: They have pretty much everything one might need for indoor pets including food for spiders. My go to shop.
LORAN ALI: Hyvä
Max Malix: Hyvä palvelu, siisti myymälä.
Johannes Erkkilä: Excellent service. Everytime I've visited I have encountered polite and friendly staff members. Would recommend.
markku nurmi: Kaloja jyrsijöitä terraarioita, ei mahdu hevosta, lemmikki eläimille tarvikkeita ja herkkuja.
Liisa Suokas: Ihan hirveää asiakaspalvelua. Rupesi heti vaan ahdistaa ja halusin pois ja jäi paha mieli loppupäiväksi.

3. Megaeläin Itis - Itäkeskus

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 311 reviews

Itäkatu 7, 00930 Helsinki, Finland

Address Website WhatsApp
Megaeläin Itis: what do users think?
Marikka Nylund: Hyvää palvelua
Eevi S: Todella hyvä valikoima tavaroita ja ruokia kaikille lemmikeille, hyvä henkilökunta, jopa Helsingin paras eläintarvikekauppa!:)
Juho Kulmala: Todella laaja valikoima ja hyvät hinnat
Noel Lintermo: Hyvä eläinkauppa josta saa kaiken tarvittavan, matelijoille, jyrsiöille ja ehdottomastk koirille ja kissoille
Mailis Kivekäs: Megaeläimessä eläimet ovat kamalissa oloissa ja niitä myydään kenelle tahansa, eikä ostajia valisteta kunnolla eläinten lajityypillisistä tarpeista. Heidän hoito-ohjeissa lukee esim., että kanin pääasiallinen elintila voisi olla häkki, mikä on erittäin vanhentunutta ja väärää tietoa! Kania EI KOSKAAN tule lukita häkkiin, vaan asunto pitää tehdä turvalliseksi kanin vapaana kulkemista varten. Myös sairaiksi jalostettuja eläimiä myydään Megaeläimessä (esim. luppakorvat ja lyhytkuonoiset kanit). Kanien ja muiden eläinten myyminen on ongelma jo itsessään, kun eläinsuojeluyhdistykset ja nettipalstat ovat jo täynnä kotia etsiviä eläimiä... Kaupassa on myös paljon kaneille tarkoitettuja tuotteita, jotka eivät sovi kanin ruokavalioon (esim. siemen- ja viljapohjaiset tuotteet). Eläinten ystävänä en asioi kyseisessä liikkeessä.
RikaNola: Täällä on tosi paljon kaikenlaisia eläinten tarvikkeita! Kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan mitä kaikkea täältä löytyy :)
Lauri Olli: Loistava palvelu, todella laaja valikoima eri eläimille tuotteita.Akvaario-osasto erinomainen ja myyjien ammattitaito erittäin hyvä.Hiljalleen alkavat tilailemaan trendikkäitä "Aqua Scaping" tuotteita.Yksi parhaista eläinkaupoista joita tiedän Helsingissä.
safaa guhaish: Todella huono asiakaspalvelu ei osannut neuvoa ja kohtasin rasismia en suosittele enkä tuu ikinä ostamaan teiltä mitään valehteli myös minulleOlen tosi pettynytSurkea asiakaspalvelu ja henkilökunta.
Elvi Parkkinen: Mielettömän ihanan iso paikka ja asiantunteva henkilökunta.
A P: Lempipaikkani lintujen ja koiran omistajana
Jake Rautio: Aika ahtaaksi tehty tavaralla kulku väylät, esim lasten rattaiden kanssa kulku hankalaa melkein jopa mahdotonta.Parannusta on kyllä tullut.Parannusta on huomattavasti tullut,Jatkan kyllä hyvin alkanutta asiakkuutta kaupassa 👍🏻
Mari Jussila: Stadin paras eläinkauppa, hyvä palvelu!
Riitta Johansson: Hyvä palvelu ja aina iloiset myyjät saa itsekin hyvälle tuulelle🙂 Hyvä valikoima kissanruokia 🐾🐾🐱
Mia Raurala: Kehtaisin väittää, että Helsingin paras eläinkauppa!
Jussi Wallinheimo: Oikein mukavaa ja asiantuntevaa palvelua
Miss Blondie: Mukava ja välillä hyviä tarjouksia. Tulee ostettua mieluummin sieltä, kuin Faunataresta.
Quynel 9492: Happy and helpful staff. Wide selection of food for various types of animals.
Irina Tikka: Valikoima on suuri. Hienot kalat.
Viivi Lindholm: Hyvä valikoima ja edulliset hinnat.
Anja Hoffren: Oikein hyvä valikoima etenkin jyrsijätuotteita ja mahtava henkilökunta! Suosittelen lämpimästi. 👍🏻
Joana: Kalliita jyrsijöiden tavarat ja ruuoat

4. Faunatar Vantaa Myyrmanni - Myyrmäen suuralue

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 123 reviews

Kauppakeskus, Iskoskuja 3 A, 01600 Vantaa, Finland

Address Website WhatsApp

add a comment of rabbit shops in Helsinki

Comment sent successfully! We will review it in the next few hours.