Best Video Games Shops In Helsinki Near Me

Add my business

1. Game Room Finland Oy - Herttoniemen teollisuusalue

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
21 reviews
new review
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Linnanrakentajantie 2, 00880 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 7PM

Telephone: +358 40 8373325

Business type: Video game store

Game Room Finland Oy: what do users think?
Marko Tarkiainen: Hertsin Liike la klo 12.15 kiinni, myös toinen perhe ihmetteli paikalla samaa asiaa.Ei mitään ilmoitusta ulkopuolella, puh.nro ei vastaa.
Kimmo: Ostin liikkeestä ohjaimen joka sattui olemaan viallinen. Asia hoidettiin liikkeessä hyvällä asiakaspalveluasenteella.Hieman harmia aiheutti se että kotisivulla olevat aukioloajat eivät pitäneet lainkaan paikkaansa. Lisäksi sähköpostitiedusteluun ei koskaan vastattu.
James Yala: are you buying some pokemon cards? message me i can offer good card
Sami Suihkonen: Nopea toimitus ja edulliset hinnat+Kiitos
mika ronnberg: Mahtavan iso tarjonta erilaisia pelejä
Saku Welander: Hyvä
Janna Davidova: The Best
Veli Palevaara: Best game shop 🙏
Anu-Leena Arponen-Aaltonen: Paras paikka hankkia lasten ja heidän ystäviensä lahjat. Hieno, että vielä on pieniä erikoisliikkeitä lähellä kotia.
Jeffrey Vink: Nice store with great service!
Olga Polovinkina: Thank you for the pleasant service! Found the gift very quickly
Maritta Pavilainen: Verkkokauppa ei ole luottamuksen arvoinen. Tilauksentekovaiheesaa huomasimme, että tuote oli varastossa saatavilla jos nouto myymälästä valittuna. Uskalsimme tilata, koska luulimme että saamme lelun postitse. Kävi ilmi, että kyseessä on preorder tuote. Tilasimme kesäkuussa ja edelleen ei saapunut (elokuun toka puoli menossa). Tilauksen jälkeen on saapunut automaattinen vahvistus. Tieto tilauksen käsittelystä tuli vasta kun kysyin spostitse missä vaiheessa se on. Toimitusaika ei ollut mainittuna vahvistuksessa. Arvioitu saapumisaika oli heinäkuussa myymäläpäällikön mukaan. Nyt kun vaadin rahaa takaisin, tuli ilmoitus että ehkä tuote tulee ensi viikolla. Raha palautetaan ainoastaan, jos tuote ei saavu verkkosivuilla mainitun ajankohdan puitteissa.
Adrian B: Awesome game shop like I used to have when I was a kid. Staff was super friendly and you can tell run their business on the passion they have for everything in there!
mark gubar: hyvä asiakaspalvelua ,nopeeta toimintaa ja reilut hinnat , suosittelen!
Henri Tuomila: Loistava palvelu ja nopea toimitus! Voin vahvasti suositella kaikille retropelien ym ystäville.
Kalle Kuokkanen: Great place to sell old collectibles and buy new ones! Knowledgeable and helpful staff is a big bonus!
Maxim Bespalov: Prompt delivery and excellent goods. Thank you!
Burak Simsek: Friendly people with great catalog! Must visit!
Ben Cowley: What a great store, right where I need it! I found a Pokémon plushy for my son straight away, can't wait to get back and find myself something from the games shelves
João Becken: Very good, a complete line of excellent games for all and in good shape!

2. Tribered - Eteläinen suurpiiri

VerifiedVerifiedProfile verified by owner today
1 reviews
new review
Tribered
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki, Finland

Telephone: +358 50 5288

Business type: Video game store

3. Konsolinet - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
358 reviews
new review
Konsolinet
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Kamppi Helsinki, Urho Kekkosen katu 1 3.krs, 00100 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 9PM

Telephone: +358 45 1389000

Business type: Game store

Konsolinet: what do users think?
Ave Nova: Vein dualshock ohjaimen huoltoon, missä piti mennä 2 viikkoa. Ei mennyt, meni ainakin tuplasti tämä aika ja ei mitään informaatiota heidän päästään, vaan yhteydenotto piti tehdä itse. Seuraavat 2vko jouduin soittelemaan heille, että saisin mitään irti tilanteesta ja ohjaimen sijainnista. Eivät tiedä, seuraava viikko sama homma.Sittenkun vihdoin sain ohjaimen takaisin, se oli törkyinen ja likainen vaikka konsolinetissä kerrottiin että ohjaimet puhdistetaan huollon yhteydessä. En tiedä eikö työntekijöitä vaan kiinnosta, vai onko asiakaspalvelun laatu vain muuten huono.
Puukuori 2: Aika epäasiallista palvelua, Myyjä tai omistaja ilmeisesti kimpaantui kun hain eräät pelit pois, joille sanoivat ettei niille ole myyntiarvoa. Hain ne pois sitten, jolloin hän alkoi valitella että ei olisi ottanut niitä alunperinkään ja käski tuoda rahaa liikkeeseen. Liike oli täynnä asiakkaista, joten luulisi että rahaa tulee liikkeeseen. Hän kuitenkin sanoi, että ettei voi hyvittää tuomistani peleistä mitään alunperinkään. Herää kysymys että miksi siis otti pelejä alunperinkään vastaan. Joka tapauksessa, oli ensimmäinen ja viimeinen kerta tässä liikkeessä. Onneksi meillä on muitakin liikkeitä Suomessa josta saa myös pelejä.
Sergejs Kaulakans: Good prise 👍
Maaaxxiiimm: Todella hyvä pelikauppa löytyy pelejä vanhoille pelikonsoleille esimerkiksi ps1, Nintendo Ds
Per Granqvist: Nopeaa, luotettavaa palvelua. Lupasivat ottaa tuotetta (Wii2HDMI-adapteria) takaisin mikäli ei toimi uuden Samsung-telkkarin kanssa, kun toisesta mestasta ostettu "parempi" tuote ei toiminut, mutta oli oikeasti vaan plug and play
Prahty: Why did you guys have so many victorious ds games 😭
Eiji Kei: if you want to get the game in the mail by the release date, don't order here!
Zesvel: Nopea toimitus ja hyvät hinnat. Käytetyn pelin tilasin ja hyvässä kunnossa. Tilaan varmasti joskus toistekkin 👍
Valtteri: I purchased a PS 5 Ragnarok bundle and some games with my son. The Ragnarok magazine was missing and hence I was unable to get the game I paid for. I reported this to the store. They sent me a message saying that this was impossible and basically accused me of trying to steal the game. It’s unusual for the magazine to be missing, but by simply googling I found multiple other instances of missing magazines.Whilst rare, it does happen. The store also sent a message to Sony stating that they thought it was impossible, which means Sony may not help me. We will see, I sent Sony a message with a link showing that other people had also received Ragnarok bundles without the magazine and hence the code. Hopefully the store's actions do not mean that Sony will not help me. If you can, buy your gaming gear anywhere else.
Pietari Miettinen: Nopea toimitus ja halvempi, kuin kilpailijansa(ainakin minun tilaukseni kohdalla). Yhden tähden nipistän, kun eräästä tilaamastani tuotteesta ei sivuilla ollut edes valmistajannimeä kerrottu. Eipä tuo iso homma ollut itsekään selvittää, mutta olis se voinu siellä tuotetiedoissakin olla.
kimppu: hyvää asiakas palvelua pelejen tilaamisessa kestää (economy) muuten todella hyvä paikka
debbie b: No fuss, fast service. On third floor of the shopping mall. €5 for the day. They closed at 9 on the day I went.
Trung Nguyên: Best place for gaming with lower prices than other retailers
Juha Tervonen: Laaja valikoima, kohtuu hinnat ja mikä parasta erittäin nopea toimitus. Paketti perillä jo seuraavana päivänä :)
Tuomo Koskinen: I bought a school backpack for my son. They sell classless garbage at a premium price, and then hide behind the supplier's back without taking responsibility.
Kim Pichler: There is always something nice to do. Expert staff.
Topi Riikonen: Good versatile selections. I myself found the Commodore 64 game from 1985. Great deal!
Tommi Kortelainen: Good and fast service
Mari Harjula-Ylijoki: The processing of the order in the online store and the delivery of the console is extremely fast. Thank you very much. I was surprised.
Tero Terpor: A nice place
Juuso Aleksi: I haven't done business on the spot, but they quickly got the package going. They also respond to emails quickly, which is also a big plus. I will definitely order console accessories from here in the future. 👌

4. Poromagia - Itä-Pasila

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
602 reviews
new review
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Opastinsilta 8B, 00520 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 8PM

Telephone: +358 50 3552252

Business type: Game store

5. Fantasiapelit Helsinki Citycenter - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
840 reviews
new review
Fantasiapelit Helsinki Citycenter
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Kauppakeskus Citycenter, Kaivokatu 8 K1-kerros, 00100 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 9PM

Telephone: +358 10 5831100

Business type: Game store


add a comment of video games shops in Helsinki

Comment sent successfully! We will review it in the next few hours.