Best Psychiatry Centers In Helsinki Near Me

Related inquiries Medical diagnostic imaging center:
Add my business

1. Eira Hospital and Medical Centre - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
18 reviews
new review
Eira Hospital and Medical Centre
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Laivurinkatu 29, 00150 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 8PM

Telephone: +358 9 1620570

Business type: Private hospital

Eira Hospital and Medical Centre: what do users think?
E MC: Very substandard; also it appears that some doctors have not remained up-to date with most recent medicine.
Bella Izabella: En ole ollenkaan tyytyväinen, en odottanut, että tässä sairaalassa on niin kovia rajoja, jotka eivät kunnioita asiakasta, kun he ovat surussa.
Helena Sormunen: Asiantunteva,yksilöllinen hoito. Kaikinpuolin suositeltava.
sonja: Kävin elokuussa linssileikkauksessa ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Leikkauspäivänä kaikki meni todella hyvin, vaikka minua jännittikin aika tavalla. Henkilökunta osasi hienosti käsitellä jännitystäni, joka leikkaustilanteessa hävisikin, koska tunsin olevani osaavissa käsissä.Toipuminen tapahtui uskomattoman nopeasti eli leikkauspäivänä oli hieman sumeaa, mutta jo seuraavana päivänä kaikki oli todella kirkasta.Aivan uskomatonta, miten tuollaisella leikkauksella voi saada niin suuren muutoksen elämänlaatuun. Kävin eilen vielä jälkitarkastuksessa ja kaikki on hienosti.Voin todella lämpimästi suositella Eiran Sairaalaa ja silmäkirurgi Kirsi-Tiina Kukkosta.
Shanil Ajam: Oli tosi mukava henkilökunta ja lääkäriSuosittelen 🌺
Richmond Odei: The community was neat indeed.
jupe mielonen: Lääkitystä tarpeeksi, yöhoitaja "kata" ei tunnu ymmärtävän liikunnan merkitystä aineenvaihdunnalle, laksatiiveja yms.Löysin kuntoilumahdolllisuuden joka minulle luvattiin.. sittemmin evättiin.Jollekin omamieliipide tai pelkkä itsepäisyys on tärkeämpää kuin potilaan kokemus hyvinvoinnistaan, ensimmäinen norsunvittu tässä laiitoksessa.. hänellekin tulee antaa anteeksi koska öö.. opettelen kristillistä ymmärtämystä.Ei viittä tähteä koska ei ole seuraa ja hapan naamainen täti pätee.
Elisa Vaherno: Olen nyt joka päivä vatsakivuissa. nämä alkoivat joulun tienoilla ja tilanne pahentunut koko ajan eli jatkunut kuukausia. Olin varannut gastro ja kolonoskopia ajan yksityiseen Eiran lääkäriasemaan. Noudatin heidän kirjallisia suolentyhjennys ohjeita by the book kirjaimellisesti ja kysyin proaktiviisesti tarkennuksia. Suoli ei tyhjentynyt ohjeissa annetun aikataulun mukaan eli tutkimukseen mennessä vaan noin vuorokauden viiveellä. Yritin heti seuraavana päivänä varata uutta tutkimusaikaa heti mutta minut estettiin. Tässä paikassa se on potilaan vika jos aine ei toimi vaikka ohjeita on noudatettu kirjaimellisesti! Potilaanahan en voi muuta tehdä kuin noudattaa ohjeita. Soitin sinä yönä vielä päivystykseen ja kysyin mitä voin tehdä. Sain vastauksen että ei huolta sairaalassa on keinot tyhjentää suoli. No ei ollut. Eli potilaana proaktiviisesti tein kaikkeni. Kyseisen paikan ei varmasti missään nimessä kannata kehittää toimintoja tai oppia mistään mitään vaan toimia piittaamattomasti potilaita kohtaan.Tämä kyseinen lääkäriasema kehtaa vielä netissä mainostaa itseään näin:"PAIKKA, JOSSA SINUSTA VÄLITETÄÄN. OIKEASTI.Hyvän ja oikean hoidon saaminen on tärkeintä. Jos sen lisäksi saat yksilöllistä palvelua ja koet, että sinua kuunnellaan ja että sinusta välitetään, hoitokin tuntuu varmasti vielä paremmalta. Siihen me Eirassa pyrimme joka päivä."Todellisuudessa ei ole pöyristyttävämpää tapaa toimia kuin jättää sairas ihminen pulaan. Paikka ei ole asiakas/potilaslähtöinen, vaan support staff duunarilähtöinen. Tuon tarinan julki koska valheellisella brandilupauksella ei ole mitään arvoa kun todellisuus on täysin päinvastainen. Se on lähinnä vitsi. On parempi olla silloin lupaamatta mitään. Kannattaa siis valita joku toinen paikka jos haluaa saada potilaana ihmisarvoista kohtelua.Potilaan jatkuva kipu ei ole vitsi! Eväämällä pääsyn tutkimuksiin kyseinen paikka tietoisesti vaikuttaa myös potilasturvallisuuteen. En edelleen tiedä mikä on syynä joka päiväiseen vatsakipuun.Olen siellä nyt siis saanut leiman "hankala" potilas koska suolentyhjennysaine ei toiminut heidän ohjeistamassaan aikataulussa. Potilashan voi toimia vain annettujen ohjeiden mukaan. Normaalissa asiakaslähtöisessä paikassa missä potilaista todella välitetään annetaan uusi aika heti ja ajatellaan potilaskokemusta. Potilashan maksaa heille siitä! Yritin kolmeen eri kertaan varata uutta aikaa, eivät antaneet. Normaali ja potilaslähtöinen tapa toimia olisi antaa uudet ohjeet ja vaihtoehtoinen suolentyhjennysaine käyttöön ja pahoitella tilannetta.Laitoin kirjallista viestiä potilasssiamiehelle pari kolme viikkoa sitten, enpä vielä ole saanut vastausta tai edes kuittausta että viesti vastaanotettu.Tällä kyseisellä puljulla ei ole edes suojattua sähköpostia! EU:n lakisääteiset GDPR asiat siis hukassa myös.
Tiina Tamminen: Hyvä palvelu
Milla Maijala: Viisumia varten minun tarvitsi käydä lääkärintarkastuksessa ja labra testeissä Eiran lääkäriasemalla. Hoitohenkilökunta ja lääkäri olivat erittäin miellyttäviä ja tehokkaita työssään. Lääkärikäynti on kallis ja kun on viisumista kyse niin vastaukset tarvitaan nopeasti. Eiran sairaala käyttää laboratioriopalvelu Vitaa joka on todella hidas laboratorio. Verikokeista on mennyt 11 päivää eivätkä ole vieläkään tutkineet verinäytettä. Soitin laboratioroon tänään ja toivon että nyt vihdoin tutkivat testin ja laittavat vastaukset jotta voin varata ajan konsulaattiin. Eiran lääkäriaseman tulisi käyttää laboratoriota joka on nopea ja luotettava eikä tällaista ala-arvoista paikkaa.
Erika Finland: Detta sjukhus ledde till att jag nästan miste livet 2009. Jag var gravid och hade vakat i 6 dygn. ( nej, inte slumrat litegrann utan att MÄRKA.. (????).ibland till en stund som de ansåg på rådgivningen i Munksnäs..sov ej ALLS, inte EN halv sekund.Jag fick inte adekvat vård någonstans och jag kämpade för att mitt barn skulle överleva, själv var jag redan säker att jag inte skulle göra det.Tyvärr tror jag att jag idag skulle få ännu sämre vård på detta sjukhus. I Finland är det det det sista stället jag någonsin skulle besöka igen.Man DÖR ofta vid 10 dagars vakande. Jag hade ett litet barn i magen. Det var min mor som räddade mig och miste tålamodet och förde mig till en RIKTIG LÄKARE. Hon visste nog, som jobbat som specialsjuksköterska hela sitt liv på HYKS sedermera HUS. Jag blev genast intagen på kvinnokliniken med snabb remiss av denna äldre herreman på Dextra sjukhus. Han såg GENAST! allvaret. Genast! överlevde med hjälp av art han, efter att rådgivning, nattliga desperatbesök på Maria sjukhus, rådgivningens totala oförmåga atr se på något annat än mitt blodtryck. Men denna erfarna Läkare som var erfaren och inte rädd att ta totalansvar för situationen utan såg och hörde mig. För evigt tacksam ❤Men behöver du vård för något mera akut eller allvarligt, sök dig ALDRIG till detta sjukhus. ALDRIG.
Julia Frederick: Erinomaista asiakaspalvelua ja yhteistyötä sekä vastaanotosta, että lääkäriltä. Joustivat ja löysivät minulle sopivan ratkaisun hankalassa tilanteessa! Suurkiitos!!
John Pankakoski: The greatest healthcare experience I've had since moving here. The doctors and nurses were comforting through my eye procedure, much more than I had expected.
Päivi Voutilainen: Niin lähti lippaluomet. Kiitos leikkaavalle lääkärille, kuin myös hoitohenkilökunnalle.👍
N. N.: Voi olisipa kaikki sairaalat, lääkärit, hoitajat, vastaanottovirkailijat kuin tässä paikassa!Myös muiden potilaiden kanssa tulee heti yhteys ja juttua riittää. Harvoin pääsen tänne mutta aina on kohdeltu arvokkaasti ja inhimillisesti, lämmöllä.Kiitos Eiran sairaalan henkilökunta, ihan kaikki! 🌹
Gisela Domej: Yesss!! Super friendly and quick with everything. Services on the Internet, telephone and front desk work faster than I can think.To my big surprise the Neurologist speaks even German. Are they all so skilled over there?
Pekka Hepeli: They performed the surgery well, but it comes at a price
Sasha Tråp: Morbidly overpriced as any private healthcare in Finland. But they do their job quickly and politely

2. Skin And Allergy Hospital - Läntinen suurpiiri

VerifiedVerifiedProfile verified by owner today
4 reviews
new review
Skin And Allergy Hospital
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Meilahdentie 2, 00250 Helsinki, Finland

Business type: Skin care clinic

3. HUS - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
6 reviews
new review
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Topeliuksenkatu 5, 00260 Helsinki, Finland

Telephone: +358 9 4711

Business type: Hospital

4. Women's Hospital - Läntinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
64 reviews
new review
Women's Hospital
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Haartmaninkatu 2, 00290 Helsinki, Finland

Schedule: Open 24 hours

Telephone: +358 9 4711

Business type: Maternity hospital

5. HUS Kipuklinikka - Läntinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
2 reviews
new review
HUS Kipuklinikka
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Tenholantie 10 H, 3. krs, 00280 Helsinki, Finland

Schedule: Closed ⋅ Opens 8AM Wed

Telephone: +358 9 4711

Business type: Medical clinic

6. Lapinlahti Psychiatric Hospital - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
672 reviews
new review
Lapinlahti Psychiatric Hospital
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 6PM

Telephone: +358 44 5445268

Business type: Museum

7. SYNLAB Kamppi - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
34 reviews
new review
SYNLAB Kamppi
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Fredrikinkatu 48, 00100 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 8PM

Telephone: +358 10 3263260

Business type: Medical diagnostic imaging center

8. HUS Kuvantaminen Elielinaukion röntgen - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
12 reviews
new review
HUS Kuvantaminen Elielinaukion röntgen
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Elielinaukio 2G 3. kerros, Postitalo, 00100 Helsinki, Finland

Schedule: Open ⋅ Closes 7PM

Telephone: +358 9 47172308

Business type: X-ray lab

9. SYNLAB Suomi - Läntinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
2 reviews
new review
SYNLAB Suomi
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Kivihaantie 7, 00310 Helsinki, Finland

Schedule: Closes soon ⋅ 4PM ⋅ Opens 8AM Wed

Telephone: +358 10 3263260

Business type: Medical diagnostic imaging center

10. Park Hospital - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
43 reviews
new review
Park Hospital
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Stenbäckinkatu 11, 00290 Helsinki, Finland

Telephone: +358 9 4711

Business type: Hospital

11. Meilahti Tower Hospital - Läntinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
153 reviews
new review
Meilahti Tower Hospital
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Haartmaninkatu 4 rakennus 1, 00290 Helsinki, Finland

Schedule: Open 24 hours

Telephone: +358 9 4711

Business type: University hospital

12. Haartman Hospital - Läntinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
122 reviews
new review
Haartman Hospital
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Haartmaninkatu 4 Rakennus 12, 00290 Helsinki, Finland

Schedule: Open 24 hours

Telephone: +358 9 4711

Business type: University hospital

13. New Children's Hospital - Eteläinen suurpiiri

Not verifiedNot verifiedThis business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
86 reviews
new review
New Children's Hospital
Be the 1st in the ranking
exclusive page

Address: Stenbäckinkatu 9 Rakennus 6, 00290 Helsinki, Finland

Schedule: Open 24 hours

Telephone: +358 9 4711

Business type: Children's hospital


add a comment of psychiatry centers in Helsinki

Comment sent successfully! We will review it in the next few hours.